Crònica Cadet masc.: Bàsquet Vilafant 50 – 53 CE Palamós Groc

Bàsquet Vilafant – 50 – Nil (-), Albert (6), Àlex (12), Abush (10) i Sergi (3) – cinc inicial– Jan (8), Isaac (4), Hugo (4), Pau (1), Adrià (2). 4/16 TL, Cap Triple, 17 Faltes Personals,
Eliminat Abush al 35’.

Parcials; 15-17, 13-9, 16-13, 6-14

Partit en la tònica que ens té acostumats aquest equip. Partit fàcil, pallissa segura, partit igualat, derrota segura. Juguem la major part del partit amb una por tremenda a fallar, a equivocar-me, que l’únic que fa és que falli i m’equivoqui. Jugadors que no miren la cistella (no només que no tirin, sinó que les poques  vegades que ho fan, no mirin amb els ulls la cistella), altres que busquen el moviment més complicat per poder dir “si arriba a entrar” i això només passa quan juguem amb rivals del nostre nivell o superiors.

Doncs així hem anat passant el partit entre +4 i -4, fins al 27’ amb 33-36 el mestre Ioda ha demanat un temps amb canvis defensius i pum, 11-0 i 44-36 al 29’. Llavors el temps ha estat d’ells i allà hem recordat que ja teníem el partit on volíem i que era qüestió de seguir amb el mateix treball defensiu i nois, ha sortit l’altre problema d’aquest equip enaquest tipus de partits. Juguem a no perdre, ningú vol la bola, ningú pensa ni ningú té cap bon criteri per tenir bones decisions. Resultat? 3 bàsquets en 11’ i 0/2 en TL.

Si no som capaços de canviar el caràcter i la mentalitat d’aquest equip, aquest nivell A que ens hem guanyat serà un drama, quan teniu potencial per competir amb tothom i poder-los guanyar.

També és feina nostre, però vosaltres heu de decidir si aixequeu el cap i traieu el pit, o seguiu buscant-vos la moral mirant al terra.

Felicitats pel treball i la lluita. Ens veiem dimarts.


Comentaris