Crònica Júnior fem. Inter.: Joviat B 51 – 53 Reale Bàsquet Vilafant

Joviat "B" 51: Plans (12), Alier (3), Marin (2), Prat (-), Garcia (2), Vila (3), Fornell (-), Sotos (2), Sensat (9), Salas (6), Cordoba (7), Villaro (5)

Tirs lliures (8/21). 7 triples (3 Plans, 1 Cordoba, 1 Sensat, 1 Villaro, 1 Alier). 22 faltes personals. 2 eliminades ( Sotos al 36' i Alier al 40')

Reale Bàsquet Vilafant 53: Íngrid (3), Sara (-), Ruth (-), Maria (8), Núria G.(13), Núria F. (3), Mariona (10), Eva S. (8), Gisela (6), Eva T. (2)

Tirs lliures (10/24). 5 triples (2 Maria, 1 Núria F., 1 Núria G., 1 Eva S.). 19 faltes personals. 1 Eliminada (Núria G. al 40')


Primera i patidíssima victòria a domicili a Manresa. Comencem el partit amb dues marxes menys que el rival i totalment a remolc. Ens salva que elles no anoten fins al 5'. Quan ho fan, però, encaixem un parcial de 7-0 que ens obliga a parar el partit.

Millorem lleugerament, i d'aquest punt fins a la mitja part, fem la goma tenint algun moment per posar-nos al davant. Res més lluny de la realitat. Un parcial de 10-2 a les acaballes del 2n període ens posa 8 punts a sota (27-19) i amb la sensació que encara estem al bus.

Parlem a la mitja part de les coses que estan a les nostres mans per canviar la dinàmica. Decidim pujar el ritme i intentar jugar més en equip agafant totes el protagonisme.

Després d'un inicici dubitatiu on el Joviat augmenta un xic la diferència (31-21), juguem els millors 12 minuts de la temporada (del 23' al 35'). Amb un parcial de 10-28 encarem la recta final per davant (41-49) i amb totes les opcions d'emportar-nos la victòria.

Aturem-nos en aquests 12 minuts. Guiades per una Íngrid espectacular en el rebot ofensiu i defensiu, trobem moltes i variades opcions en atac, realitzant un joc vistós i molt coral (en aquest tram anoten fins a 8 jugadores) que ens permet gaudir i divertir-nos jugant. I és aquí on ens convertim en un equip perillós. Quan ens ho passem bé.

El final del partit es complica amb 2 triples del rival. Sortosament l'intercanvi de cistelles i tirs lliures anotats (pocs però van servir), ens donen una victòria diria que merescuda i que té molt valor per com es va aconseguir.

L'alegria, a l'igual que la setmana passada, tampoc és complerta. En una de les seves primeres accions, la Sara va xocar contra una rival havent de deixar la pista ambdues jugadores, amb un trau al llavi cadascuna. Des d'aquí desitjar una ràpida recuperació a la jugadora del Joviat i molts ànims a la Sara, la nostra lluitadora incansable. A recuperar-se!!

Bon cap de setmana i fins dilluns!




Comentaris