Crònica Júnior fem. Inter.: Reale Bàsquet Vilafant 44 – 56 CB Torelló JF

REALE BÀSQUET VILAFANT – 44 – Íngrid (4), Maria (8), Núria Feng (6), Eva S (1) i Gisela (8),– cinc inicial – Estel (-), Núria (15), Mar C (-), Mariona (-), Mar L (2), Eva T (-). Baixes; Sara, Ruth i Laura. 10/30 TL, 4 Triples (2 Núria Feng i 1 Maria i Núria), 19 Faltes Personals, Cap Eliminada.

CB TORELLÓ – 56 – Jaumira (10), Gibaja (6), Bigas (-), Rovira (-) i Roma (22) – cinc inicial– Morató (2), Freixa (8), Jorquera (4), Carbonell (2), Grífol (2), Antonell (-). 12/18 TL, 2 Triples (Jaumira i Roma), 20 Faltes Personals, Cap Eliminada.

Parcials; 10-12, 11-9, 10-16, 13-19

Partit que mai hi hem entrat. Els canvis de defensa ens han descentrat i mai hem llegit quin era el ritme i la forma d’atacar-les, i mentre hem tingut piles per defensar com lleones i hem trobat algun cop de geni, hem mantingut el marcador igualat, sobretot els darrers 3’ del 2n quart (del 11-21 al 21-21).

I així hem estat fins al 28’ (31-30) i allà hem tingut la primera davallada física. A les 3 baixes s’hi afegia la Mariona i el quart s’ha fet llarg. Un 0-11 ens posava 31-41 però encara el caràcter ens posava 38-41 al 34’, però aquí s’ha acabat. Hem volgut resoldre individualment el que només podíem resoldre en equip i aquests errors han donat masses cistelles fàcils a les osonenques i ara sí ja no quedaven reserves per tornar-ho intentar.

Hem d’aprendre que només en equip resoldrem els problemes que ens plantegin les rivals i les solucions individuals sortiran a partir dels avantatges que ens generi l’equip. Estem convençuts que quan ho entengueu el creixement serà exponencial.

Felicitats pel treball i l’esforç. Ens veiem demà.