Crònica Mini.: B.Vilafant Blau 44 – 69 Ceset

Han jugat: Iago, Roger, Aitor, Xènia, Georgina, Leo, Estel, Paolo, Irene.

Parcials: 2-4, 4-6, 4-11, 1-14, 10-10, 4-12, 6-4, 13-8.

Hem jugat el segon partit d'aquesta nova fase i anem descobrint que cada partit ens exigeix més del que portem fet fins ara.

Ens ha sorprès un Ceset molt intens, ràpid i amb jugadors superiors físicament a nosaltres i ens ha costat bona part del partit entendre que havíem de fer una passa endavant. 

Hem començat una mica esporuguits, ens costava arribar ràpid en atac i ens era molt difícil parar els 1x1 dels seus jugadors més grans. No heu parat de treballar, però ens faltava un punt de valentia, de no tenir por al contacte, d'atrevir-nos a entrar sense desviar-nos de la cistella quan sortia un jugador alt. Això ho hem vist sobretot a la segona meitat del partit i molt especialment els dos darrers quarts. En els quatre primers quarts hem fet 11 punts (11-35), hem fallat moltíssim perquè entràvem amb molta por i no lluitàvem cada pilota, els quatre darrers n'hem fet 33 (33-34). 

Estem molt orgullosos de la passa endavant que heu fet avui, sabem que no és fàcil, però estem convençuts que amb les ganes que hi poseu, n'anirem aprenent i cada vegada ho farem millor. Fins dimarts!


  



Comentaris