Crònica Preinfantil masculí: Bàsquet Vilafant 54 – Masmitjà Ceset 70

Han jugat: Pol, Ian, Dídac, Èric, Xavier, Rubén, Bernat, Manel, Biel, Galdric i Aaron.

Parcials: 14-6, 10-14, 13-23, 17-27.

Partit de dues cares pel preinfantil Masculí. La cara que m'agradaria destacar és la cara de l'esforç, lluita, concentració i joc participatiu de la primera part. Aquesta ens fa veure coses molt boniques d'aquest equip. Un exemple és fer encaixar només 20 punts al líder de la lliga i arribar a la mitja part 4 punts a sobre.

La segona cara un altre món. Poca concentració, poc esforç i jugar a la nostra bola; resultat, 50 punts rebuts en la segona part. Tot i això l'equip ha intentat fer un últim esforç al final del partit per reduir la diferència i inclús fer perillar la victòria dels visitants (-10p a falta de 5').

Crec que aquesta lliga ens va molt bé per créixer. No hi ha rival fàcil ni un rival difícil. Hem demostrat que podem guanyar a qualsevol equip. Però si volem això hem de treballar, no ens val caminar per la pista a "veure què passa".

Felicitats per l'esforç i concentració de la primera part, hem de procurar que aquest duri tot el partit, seguim, ara toca anar cap a Farners, espero veure l'equip de la primera part.

Tirs lliures: 2 de 10

Seguirem treballant per fer-ho millor!!



Comentaris