Crònica Preinfantil masculí: BC Fontajau 65 – Bàsquet Vilafant 42

Han jugat: Pol, Ian, Àxel, Rubén, Bernat, Xavier, Manel, Biel i Èric.
Parcials: 12-4, 18-13, 21-12, 14-13.

Aquest dissabte ens hem desplaçat a la pista del Fontajau, un rival que no ha perdut cap partit i que sabíem que seria un partit de gran intensitat i contacte. Teníem tres baixes per aquest partit, això no era excusa per no plantar cara i per no realitzar el nostre millor bàsquet col·lectiu.

Inici del partit, molt bona actitud i bon joc en equip. Bones accions nostres no es materialitzaven en el marcador però donaven molta esperança per seguir creient en allò que volíem fer. El rival no perdonava, inclús anotava accions de gran dificultat i ben defensades pels de Vilafant. Al principi vam tenir molts problemes en passar el camp, un cop vam llegir bé la defensa i vam jugar sense tant de bot, es va veure bones combinacions col·lectives finalitzant en cistelles fàcils. En dues ocasions els locals agafaven un parcial de 10 punts que acabarien trencant el partit.

Tot i la diferència en el marcador, el partit es va veure igualtat. Els de Vilafant els hi costava molt anotar però seguia treballant a darrere per no concedir cistelles al rival.

Tirs lliures: 11 de 40!!! :(

Seguirem treballant!!



Comentaris