Crònica Premini: Bàsquet Vilafant Taronja 55 – 5 BC Fontajau

Jugadors: Aniol, Àlex, Edu, Enzo, Marc, Jan, Pol, Rafa, Martí i Arnau.
12 faltes – 2 Triples – 0/4 Tirs lliures – Cap expulsat

Parcials: 17-0, 16-0, 14-0, 6-2, 23-0, 10-0, 4-0 i 8-3.

Partit a casa a primera hora i us demanem que sortim a tope. Així hem sortit, tot i que normalment ens costa fes-ho, però avui des de l'inici ens hem posat el mono de treball i hem lluitat des de bon començament.

Coses a millorar: el tema del bot excessiu, quan només aixecant el cap podem trobar un company desmarcat, llençaments precipitats desde molt lluny quan es pot acabar amb una entrada o fer una passada i el tema dels llençaments sota cistella que seguim fallant i això és una cosa que no ens podem permetre.

Coses per felicitar: la vostra actitud ofensiva i ganes de córrer en tot moment. M'encanta veure el vostre ritme frenètic i les ganes que hi poseu. 

Hem jugat molt bé com equip i segueixo pensant que m'encanta veure com evolucioneu però sobretot m'engresca l'objectiu de seguir millorant cada setmana junts. I vosaltres us bé de gust compartir aquest objectiu? Som-hi tots junts! 

Agraïments a la Mar per venir a ajudar-me a portar l'equip i jugadors del premini mixt, en Rafa, l'Arnau i en Martí que també han posat el seu gra de sorra.

Felicitar al rival pel partit.

Ens veiem dilluns per continuar gaudint d'aquest meravellós esport!




Comentaris