Crònica Premini femení: Bàsquet Vilafant 3 – Adepaf 53

Han jugat: Cèlia, Lia, Ariadna, Joana, Carla, Mar, Angelina, Núria, Anna, Neus i
Candela.

Partit de nivell. Ens enfrontem contra el clar líder de la lliga on la seva compenetració, superioritat física i actitud són de manual. Situació que ens farà obrir els ulls i començar a entendre que petits detalls del bàsquet executats correctament a pista són passos de gegant.

No és com es comença sinó com s’acaba i no és el resultat final sinó el camí que hem seguit. Comencem amb por i apatia i això no pot ser. No demanem realitzacions impecables però sí actituds indiscutibles. Ningú ha de poder dir que no ho hem donat tot. Ningú ens hauria de poder exigir més sacrifici i ambició. Quan aquestes són les eines, els resultats apareixen. Quan ens vam posar a defensar amb el caràcter i l’actitud que ens caracteritzen, les coses en atac van sorgir. Vam començar a dominar el partit i a gaudir-ne. I gaudint vosaltres a pista gaudim tots els de fora.

Oblidem el resultat. Els entrenadors estem extremadament orgullosos de l’evolució del partit, de la capacitat de resiliència que vau demostrar. Heu de ser conscients que depeneu de vosaltres, que si voleu podeu, i això pot ser una gran arma de doble tall. Hem d’aprendre, entre tots, a saber-la gestionar. La sensació victoriosa al sortir d’un partit havent perdut de 50 és meravellosa.

Denota que volem aprendre i créixer i que quan això succeeix ens sentim satisfetes i realitzades.

Cal polir conceptes, cal seguir treballant. Prepareu les cames perquè aquesta setmana entendreu el que és defensar de debò. Felicitats, sou unes mini cracks!




Comentaris