Crònica Sènior fem.: CB Quart - Obres I Serveis Cruz 42 – 56 Hyundai Padró Vilafant

CE Onyar 61 - 58 Hyundai Padró Vilafant

Parcials: 17-20, 15-13, 18-10, 11-15

CE Onyar: Turro (7), Pont (3), Sànchez (8), Corominas (4),Bellet (5), Mir (12), Tubau (17), Vila, Peñarrubia (5).
8/24 tirs lliures    19 faltes
5 triples (Tubau 3 , Pont i Sanchez)

Hyundai Padró Vilafant: Eva (2), Laia (4), Meri, Marta (13), Gio (8), Joana (2), Ari (4), Carme (19), Mar, Núria (6).
12-23 tirs lliures   22 faltes (eliminada Laia 38’)
4 triples (Marta 2, Laia i Gio)

Partit en què tot i la derrota en sortim reforçades. Després de dues setmanes pel desert d’algunes jugadores aquest partit servirà per retrobar-se: sensacions de ser útil per l’equip que trobàveu a faltar. La derrota ens fa mal, si no tindríem un problema, però a la vegada ens serveix per créixer i trobar un punt de sortida per arribar a algun lloc.

El partit, com sempre, es decidirà per coses que no surten a l’acta. Partit igualat fins a la mitja part amb un punt d’avantatge  per nosaltres .

Al tercer quart es definirà el partit: ens col·lapsem ofensivament i fallem fins a set tirs lliures. Ens n'anirem  amb un 50-43 en contra a l’últim període. Amb una cistella ens agafaran una màxima diferència de 9 punts. Aquí plantejarem un canvi defensiu que, com quasi sempre, ens donarà una embrazida: les deixarem anotar només una cistella de 2 en 6 minuts i ens posarem per davant gràcies a un triple al 37 (54-56). Però com sempre, ens falta encara un punt de maduresa i de serenor als finals ajustats i després d'una sèrie de males decisions arribem amb tres a sota a falta de 8 segons i amb dos tirs lliures per elles. Els fallaran tots dos i agafarem el rebot i tot i tenir la possibilitat de tirar de tres fallarem el triple per empatar.

CB Quart - Obres i Serveis Cruz 42 – 56 Hyundai Padró Vilafant (també dit partit de comiat de la Joana)

Parcials: 9-12, 9-15, 15-12,  9-17

CB Quart: Rigau (4) , Panosa (2), Aimerich (10), Garcia, Garcia (3), Costa (11), Flores, Fàbrega (2), Godoy (6), Parella (4).
9/22 tirs lliures ¡8 faltes (eliminada Americh 37’)
1 triple de Aimerich

Equip de la Joana: Eva (5), Laia (5), Meri , Marta (22), JOANA, Laia S.(8), Ari (7) ,Carme (7) ,Mar ,Nuria(2)
11/18 tirs lliures ,  23 faltes
7 triples (Marta 3, Eva , Laia S., Ari i Carme)

Com he dit recuperem sensacions: totes som capaces d’aportar coses per l’equip, els punts estan sobrevalorats, exemple la Joana, 0 punts però generositat i sacrifici per l’equip de sobres. Defensivament superbes: les deixem 3 parts per sota de 10  punts, aconseguim una renda de 9 punts a la mitja part (18-27) .

El tercer Quart, com sempre el pitjor, només farem 2 punts en 8 minuts. A més a més l’ansietat ens farà forçar situacions defensives on no toca i provocaran desajustaments que no serem capaços de resoldre, el que els deixarà fer cistelles fàcils fins a posar-se per davant  31-29. Els dos minuts que queden canvi total: un 2-10 ens torna a donar la vida.

A l’ultim quart, a diferència de la setmana passada, llegirem molt millor les situacions d' atac, tindrem més paciència i ens donarà els fruits desitjats. A més a més amb 6 punts d’avantatge encadenarem 3 triples consecutius que al 37’ deixaran el partit 36-51. Aquí sí demostrarem la maduressa que vam trobar a faltar la setmana passada i ja no posarem el partit en perill. Al final 42 -56  i una més que, tal i com es veu, que va la lliga és d’agrair.

P.D: El temps m’ha ensenyat que el menys important al bàsquet són les victòries i les derrotes. Recordo molt més les persones amb les que he compartit experiències que qualsevol partit guanyat o perdut. Per això vull fer menció a la noia que ens deixa per motius laborals: alegria per donar i vendre, així com converses als desplaçaments (no sé per què posàvem música). Només hi ha una cosa que no entenc: amb el pols que ha demostrat posant-te guapa al cotxe  (tampoc tenies molta feina), com pot ser que no en facis ni una (i el passat no serveix)?