Crònica Sènior fem.: CB Tona 67 – 62 Bàsquet Vilafant

Parcials: 10-11,15-11,17-16,25-23

CB Tona: Díaz ( 13), Ausió (3), Armengol (5), Orra (3), Grau (14), Aguilar (16), Crespi, Vida, Vida (12), Molist (2).
26 faltes 20/29 tirs lliures
5 triples (Díaz 2, Grau 2 i Ausió)

Bàsquet Vilafant: Eva, Laia (3), Meri (2), Marta (12), Mar (1), Gio (15), Joana, Clàudia, Laia S. (13), Ari (5), Carme (11).
23 faltes (eliminada Laia 34’) 24/40 tirs lliures
6 triples (Marta 3, Laia , Ari i Carme)

No som ningú, no tenim caràcter ni personalitat. I tot això té un culpable, això ho tinc molt clar; si després de quasi dos mesos competint no he sigut capaç de inculcar el que vull, la meva capacitat de comunicació deixa molt que desitjar.

Ara anem pel partit, durant 27 minuts no existirem com equip amb 10 tirs lliures fallats dels 16 fallats en tot el partit, cap triple fet, deixant jugar i no arriscant massa, només farem 23 punts.

A partir d’aquí començarem una zona pressionant que girarà el sentit del partit per nosaltres, molt més intenses en defensa, ens activarem també en atac en aquests 13 minuts serem capaces de fer 39 punts amb 6 triples inclosos. Però aquests riscos faran que totes les seves cistelles siguin fàcils. A més a més elles tindran la virtut de fer triples en els moments claus; dos seguits al principi de la nostra reacció, el que farà que ens costi creure en nosaltres i dos a l’ultim quart. Provarem més canvis defensius, però la nostra ansietat per empatar el partit ens farà prendre riscos innecessaris que es plasmaran en faltes tontes, deixant dos tirs lliures o perdent posicions defensives que, tot i arribar amb primeres ajudes, la manca de segones ajudes permetran moltes cistelles sota el taulell sense oposició.

Al final em torna a quedar aquell regust agredolç a la boca; tot i perdre veig molt de potencial, competim, sempre competim i tot i que més d’una de vosaltres no està en el seu millor moment espero amb delit el moment de poder tenir-vos a totes en plena forma, plenes de confiança i,encara que no m’ho hagi guanyat un fe cega en tot el que us dic. 

Comentaris