Crònica Sènior masc.: Bàsquet Vilafant 57 – 95 CB Santa Eugènia

Davant de l'impuls de començar a estripar-ho tot i treure foc pels queixals quan sec a escriure la crònica li dono al play a https://www.youtube.com/watch?v=T10R2N0-nZE

Bàsquet Vilafant 57 Han participat: Kiri (7p, 3f), Pau C (2p, 1f.), Pau G (2p, 3f.) Sergi (12p, 2f.) i Arnau (0p, 0f) - cinc inicial - Adrià V (10p, 2f.), Martí P (1p, 3f.), David (6p, 1f.), Pere (12p, 3f.), Martí D (2p, 1f.), Marc (1p, 3f.) i Adrià M (2p, 3f.)
22/34 tirs lliures. 25 faltes. Triples 1, (1 Adrià V,).

CB Santa Eugénia 95 - Han jugat: Comas A(18p, 4f.), Parareda P (20p, 0f.), Freixas ( 18, 3f.), Camprubí ( 13p, 4f.) i Parareda R (4p, 3f.) - cinc inicial - Subiranas ( 7p, 4f.), Comas E ( 5p, 2f.), Dacs ( 7p, 5f.) i Armanteras ( 2p, 3f.). 
24/31 tirs lliures. 28 faltes (expulsat Dacs al 39) . 7 Triples ( 2 Camprubí i Freixas 1 Parareda, Comas A i Subiranas).


Parcials: 12-24 / 14-22 / 18-23 / 13-26

La setmana passada dèiem:
"Sabíem que  després de la primera victòria a casa ens tocava un desplaçament molt difícil contra un equip de aspiracions similars al nostre. La prioritat era sens dubte seguir sumant bones sensacions en el procés de recuperació, si em permeteu el símil sembla que hem sortit de la UCI i estem a semicrítics."
Doncs efectivament res més lluny de la realitat, tornem a la UCI.

Partit horrible en el que hem tornat a caure en els vicis de les primeres jornades, desconectats i desconcentrats en defensa, buscant culpables constantment en els nostres companys d'equip, en comptes de solucions, i incapaços de treure l'orgull.
Primer parcial en el que el Santa Eugènia ja ens doble en el marcador. Santa Eugènia amb un bàsquet molt físic i unes idees molt clares que segur farà que donin més d'una sorpresa aquest any. Per els nostàlgics, jo en sóc una mica, em recordava aquell equip que vam ser l'any passat, tothom sumant, tothom animant. Generosos en l'esforç i els rols ben clars. Si a això li sumem que amb els punts de 3 dels jugadors titulars ja van sumar 56p (un menys que nosaltres) i que els cinc van sumar 74 doncs hi ha poca cosa a afegir.

Intentem fer un reset a la mitja part, amb el marcador ja a 26-46 i sembla que la cosa millora, però és un miratge. Si bé en anteriors partits el tercer quart és el nostre pitjor en aquesta vegada ha sigut al revés. Esclar que ens han doblat en quasi els altres tres.

Últim quart en la línia dels dos primers.
Derrota molt dolorosa que toca, una vegada més, als fonaments del nostre equip i contra un equip que ens ha de servir de mirall. No es guanya a 2na només amb talent i no tenim prou talent per guanyar a segona sense esforç i treball i sobretot, sobretot amb DEFENSA.

Deixem de recriminar-nos als uns als altres i tornem a les solucions que coneixem JUNTS, perquè de partits en podem perdre molts però no és el més important que estem perdent.

Per finalitzar amb alguna cosa positiva aquesta setmana hem estrenat la nova equipació, que personalment haig de dir que trobo molt i molt xula.

Seguim? ens hi posem?
Treball, treball i treball.

Comentaris