Crònica Sènior masc.: Hyundai Padró Vilafant 76 – 84 CB Quart - Bicentury

Bàsquet Vilafant 76 - Martí (8), Marc (3), Pau C (9), Sergi (17), Pau G (6) - cinc titular - Kiri (7), Adrià M. (0), David (12), Martí D (2), Arnau C (2) Guillem (10) i Àlex (0) . 

18/31 tirs lliures. 31 faltes (expulsats Marc al 28' i Pons al 34'). Triples 4, (1 Pau C, David, Sergi i Pau G).

CB Quart 84 - Justícia (9), Cuadrado (8), Valls (9), Gonzalez (17) i Toll (9) - cinc inicial - Copma (5), Xargay (12), Romero (8) i Portes(7)

18/23 tirs lliures. 27 faltes (Eliminat Copma al 37). Triples 8 (4 Xargay, 2 Cuadrado, 1 Romero i Justícia )

Parcials: 12-22 / 17-24 / 11-24 / 26-15

La setmana anterior deiem: " Per mi el millor partit que hem fet aquest any, coral (hem anotat i defensat els 10), amb actitud, intensitat i bon joc. Esperem que no sigui un miratge en el desert. Sabem el camí i ja l'hem caminat"

Per tant ens enfrontàvem a un partit en que era important consolidar les sensacions i seguir en el procés de tornar a ser.

Tot i que no seria just del tot dir que vam tornar a caure en vicis inperdonables, una reacció al final ens fa no marxar, un dia més, amb tant mal gust de boca.

Partit de clarament dues cares una primera meitat on hem tornat a estar desapareguts, amb mandres defensives i ansietats ofensives, i una segona on podia passar lo de altres vegades, deixar-nos anar, o el que va ser, competir i lluitar fins al final.

Vull pensar però que va ser alguna cosa més que plantejar una variant defensiva, per recuperar sensacions i començar a competir. es repeteix l'esquema com contra Sant Narcís, ens costa 2 minuts d'entendre bé el concepte que busquem i 2 triples seguits. 

Malgrat això tornem a funcionar en defensa i aconseguim cert lideratge en el ritme de partit i reduir diferències. Una altra vegada els tirs lliures però no ens deixen aspirar a més.

Tot i així no n'hi ha prou en fer la feina poc més de 10 minuts en partits que duren 40. 

Els trens van passant i els anem veient des del banc de l'estació amb ressaca i mandra per pujar-hi, esperem que quant ens vingui de gust agafar-ne un no sigui ja una mica massa tard, sinó sempre ens quedarà el de mitja nit que cantava SAU. 

Últim avis pels passatges del tren de Vilafant amb destinaciò "la permanéncia" sortirà per la via 1, via 1. Gràcies 

Treball, treball i treball.

Comentaris