Crònica Sènior masc.: Hyundai Padró Vilafant 78 - 75 C.B. Vic - Universitat De Vic 2

Bàsquet Vilafant 79 - Martí P (13), Kiri (2), Pau C (3), Sergi (16), Martí D (3) - cinc titular - Adrià V. (14), Albert (11), David (4), Arnau C (4) Marc (0), Pau G (9) i Adrià M (0). 18/26 tirs lliures. 26 faltes (expulsats Pons al 36'). Triples 7, (3 Adrià V, 1 Martí P, Martí D, Sergi i Pau G).

CB Vic 75 - Alba (13), Vilalta (10), Labrador (3), Viñeta (14) i De Prada (11) - cinc inicial - Serra (0), Casals (4), Parma (0), Boix (9) i Espaulella (11). 19/26 tirs lliures. 22 faltes . Triples 10 (3 Alba, Viñeta, 2 Espaulella, 1 Vilalta i Boix )

Parcials: 22-25 / 14-18 / 29-15 / 13-17

Partit ben estrany.

D'entrada repetíem partit a casa després de dues derrotes consecutives, una fora i una a casa, amb sabors ben diferents; també perquè era l'últim partit sense en Pere; Perquè era el primer partit en que recuperàvem a l'Albert; Perquè em vaig llevar amb molt de febre però sobre tot per com va anar el partit en si mateix.

Rebíem un equip del que no teníem massa referències i que venia de resultats dispars però amb un bon balanç.

Inici de partit en el que comencem manant, aconseguim tancar bé la zona però concedim imperdonablement llançaments exteriors que fan que no poguem tenir una bona avantatge.

Segon període en que el Vic continua amb el frenesí anotador, un total de 7 triples dels 10 a la primera meitat.

Aquí ve el punt d'inflexió. Teníem la sensació de que la història es repetia, bon inici però marxar a la mitja part amb 43 punts en contra, era una música que ens sonava.

Però sortim al tercer quart de manera espectacular, canvi de xip brutal que ens dona un parcial demolidor de 29-15, semblava el món al revés.

Millorem clarament en la defensa exterior (3 triples pels 7 del primer període) i dominem el rebot defensiu.

Últims minuts de nervis per un marcador molt ajustat però que som capaços de tancar a casa.

Molt bona victòria i millora en el rendiment general, hem de seguir per consolidar i sobretot seguir pujant el llistó.