Crònica Sots21: CB Hostalric B 71 – 90 Bàsquet Vilafant

Han jugat: Guillem (42), Ferran (6), Pau I.(2), Adrià (11), Marc (8), Arnau C.(12), Arnau P.(7) i l'ajuda dels Júniors Isaac i Arnau A.

Parcials: 16-26 / 18-19 / 20-18 / 17-27.
10 Triples: Guillem (7), Arnau P. (1), Arnau C. (1), Marc M (1).
Tirs lliures: 20/32

Partit contra un equip amb el que ja havíem jugat i corríem el perill de caura en l'error de menysprear-lo.

Típica pista de hoquei patins que patina molt i que ens costa fer la nostra defensa més agresiva ja que moltes vegades no podem recuperar la posició.

Inici molt encertat per part nostra movent molt bé la defensa en zona que ens planteja l'Hostalric i que ens permet anotar, amb un inspiradíssim Guillem, 5 dels 10 triples del partit. Aquesta efectivitat ens permet agafar una bona avantatge i podem començar a provar i consolidar conceptes d'atac posicional. La defensa és difícil de treballar-la pel tema del terra.

A partir d'aquí dos quarts d'igualtat en el marcador i en el ritme baix de joc.

Últim quart més similar al primer que als dos del mig on hem tornat a posar-nos les piles i a anotar més que el rival. Tot i que el partit no hem tingut mai la sensació de que s'ens pogués escapar, hem acabat els 5 últims minuts amb una alternativa defensiva que ens permetés minimitzar les petites "relliscades" que teníem.

Alguns ja esteu disputant minuts amb el séniors a segona i d'altres comenceu a trucar a la porta, si pulim un parel de detalls ben segur que aviat hi seréu també.

Molt bona feina i a seguir.



Comentaris