Cròniques Júnior masculí: Bàsquet Vilafant 79 – 34 CB Salt / CB Quart Verd 50 – 90 Bàsquet Vilafant

Bàsquet Vilafant 79 – 34 CB Salt

Parcials: 22/6 16/17 26/4 15/7
Tirs lliures: 7/14
Triples: 4 (1 E.Sala, 2 P.Alcaraz, 1 A.Gualda )

Han jugat: M.Maurell (7), E.Sala (28), P.Alcaraz (12), A.Gualda (9), I.Font (11), A.Pibernat (10), P.Vergés (2), M.Sánchez.

Partit poc disputat entre un equip de la part alta i un altra de la part baixa de la taula.

No en podem treure gaires lectures positives de l'encontre, però com a dada negativa podem incidir en l'importància de tancar el nostre rebot defensiu, perquè altres equips ens penalitzaran de debò si no ens comencem a centrar.

Per la resta content de que alguns jugadors sembla que per fi fan una passa endavant.

CB Quart Verd 50 – 90 Bàsquet Vilafant

Parcials: 17/19, 12/22, 11/24, 10/25.
Tirs lliures 6/9
Triples 8 ( 5 E.Sala, 2 I.Chavarria, 1 A.Gualda)

Han jugat: M.Maurell (13), E.Sala (44), P.Alcaraz, A.Gualda (3), I.Font (4), M.Puigmal, A.Pibernat (12), M.Sánchez (4), I.Chavarria (10).

Primera part força igualada, fins que no em fet un parcial important al final del segon quart.

L'encert desde la línea de triple per part de l'equip rival que han acabat amb 11 triples, els ha mantingut al partit.

A la represa tot a sortit diferent i em pogut posar en marxa el nostre pla, bon control del rebot defensiu, encert exterior i un contraatac demolidor que han fet que la nostra diferencia en el punts fos més amplia.

Estem aprenent conceptes nous que crec que ens donaran moltes alegries.