Cròniques Júnior masculí: CB Escolàpies Figueres 41 - B.Vilafant 63 / B.Vilafant 54 - CB Olot 56

CB Escolàpies Figueres 41 - Bàsquet Vilafant 63

Parcials: 6/20 16/21 7/7 12/15
Tirs Lliures 4/13
Triples 3 (1 E.Sala, 1 P.Alcaraz, 1 A.Gualda)

Han jugat: M.Maurell, E.Sala (26), P.Alcaraz (3), A.Gualda (6), I.Font (2), M.Puigmal, A.Pibernat (8), M.Sánchez, A.Ayats (12), I.Chavarria (6)

Partit desigual que no ha reflexat la gran diferència en el marcador degut a les nostres errades més que preocupants en atac, errades a sota cistella, errades en els tirs lliures (4/13), i sobretot en el tir exterior, podem resumir-ho en què no era la nostra tarda.

Correctes en defensa tot i permetre llançaments fàcils desde fora, això sí, molt ben controlat el rebot defensiu i avui sí hem sabut sortir bé al contraatac.

Intentem estar més concentrats perquè això vagi cap el camí que volem. 

Ens queden dos partits assequibles amb equips de la zona baixa, abans de començar el que serà una competició que ens exigirà molt més.




Bàsquet Vilafant 54 - CB Olot 56

Parcials: 16/15, 12/17, 15/10, 11/14
Tirs lliures 8/13
Triples 4 (2 E.Sala, 2 P.Alcaraz)

Han jugat: M.Maurell (8), E.Sala (12), P.Alcaraz (8), A.Gualda (5), I.Font (6), M.Puigmal, A.Pibernat (2), A.Ayats (7), I.Chavarria (2).

Partit molt disputat que s'ha decidit per petits detalls, està clar que no sabem, jugar els partits que van apretats.

Curiós la diferència de faltes d'un i de l'altre equip tot i que no ens pot servir d'excusa, hem tornat a permetre que ens vencin a casa on hem de ser inexpugnables.

La defensa i el rebot en defensa han estat un fracàs aquesta tarda, espero doncs que en prenem nota i millorem aquestes facetes del joc, perquè sense això contra un equip que competeix no tenim res a gratar-hi.

Intentem buscar la nostra millor versió i no baixem els braços quan ens han superat o quan l'àrbitre no ha pitat una falta que ens pensem que es.

Hem de tornar al treball seriós d'altres setmanes.

Som-hi!

Comentaris