Crònica Cadet fem.: AE Fornells A 54 – 55 Bàsquet Vilafant

Han jugat: Mar Cortada (8), Mar Lòpez (5), Mireia (8), Laia (8) i Estel (17) – cinc inicial –Rita , Martina (9), Alena.
Parcials: 10-11 / 16-14 / 12-9 / 16-21

Partit espès de les nostres, sembla que jugar un diumenge al matí no ens agrada gaire. Sabíem que érem superiors al rival, però fins l’últim moment no ho sabem demostrar.

Començem el partit amb poca tensió, pensant-nos que a l'estar per damunt d’elles a la taula de classificació ens resultaria fàcil endur-nos la victòria, i no va ser així. Tot i sortir més bé que l’equip contrari i que ens posem per davant del marcador des del minut 1, en atac no juguem a un bon bàsquet i en defensa no estem ni intenses ni concentrades. A conseqüència d’això i incapaçes de revertir la dinàmica, el rival es posa per davant durant quasi tot el partit.

Veient-nos sempre al darrera, ens entren les presses i ens precipitem a l’hora d’atacar, però la clau no estava en l’atac, sinó en la defensa. I a partir de bones defenses és quan començem a escurçar la distància en el marcador i quan ens creiem que podem guanyar el partit. Dos triples seguits a falta de 2 minuts ens posen per davant i desprès sabem conservar el petit avantatge per endur-nos la victòria.





Comentaris