Crònica Júnior fem. Inter.: Reale Bàsquet Vilafant 83 – 69 CB Sant Feliu

REALE BÀSQUET VILAFANT – 83 – Íngrid (4), Ruth (4), Núria Feng (12), Eva S. (16) i Gisela (17),– cinc inicial – Sara (-), Núria (11), Maria (17), Eva T (2) Baixes; Mariona i Laura. 14/29 TL, 5 Triples (2 Eva S. i Núria Feng i 1 Maria), 24 Faltes Personals, Eliminada
Núria al 40’.

CB SANT FELIU – 69 – Seguí (10), Albacete (-), Rio (21), Romero (6) i Torres (15) – cinc inicial – Gay (11), Fungel (5), Forest (1), Díaz (-). 16/28 TL, 3 Triples (Seguí, Rio i Fungel), 26 Faltes Personals, Eliminada Romero al 40’.

Parcials; 19-19, 23-4, 15-31, 26-15.

Comencem amb poca tensió, tornant a perdre primers passes i permetent a les visitants agafar un bon avantatge al 6’ (9-14). Les rotacions ens activen, comencem a ser superiors a les dues cistelles i acabem el quart igualades.

El segon quart és explosiu. Fins a 7 jugadores anotaran, però el que més destacarà serà intensa defensa que col·lapsarà a les de Sant Feliu i que ens permetrà córrer molt per anotar fàcil i també ens mostrarem molt superiors en el joc interior. Acabem +19 i satisfets amb la feina feta.

Però crec que aquesta sensació ens ha portat a cometre l’error de voler gaudir del partit  sense esforçar-nos i sense esforç no hi ha premi. Hem passat del 48-25 al 22’ al 57-56 al 31’ ( 9-31 en 9’). De fet, el 3r quart ha estat la calca del 2n quart però al revés. Quan elles han començat a ser més agressives en defensa ens hem encongit i hem estat incapaces de fer un sol atac treballat. Només alguna solució individual ens ha permès anotar esporàdicament. Però a més, l’encongiment ha arribat a la defensa, on hem estat incapaces ni d’aguantar els 1c1, menys encara fer ajudes i incomprensiblement hem tingut problemes en el rebot.

Dos triples de la Solsona i la Feng ens han permès agafar coixí (tot i un 1/6 en tirs lliures) i activar-nos defensivament i durant els següents minuts estarem en la frontera del 7-10 punts d’avantatge i amb 73-66 al 37’ farem allò que tant ens costa i que és tant important fer bé, ficar els tirs lliures. Després d’un terrible 8/23 farem 6/6 en els darrers minuts que ens ajudaran i molt a no patir per la victòria.

Bon partit, recuperant jugadores en l’anotació (5 passeu dels 10 punts), començant a aprofitar avantatges interiors, i amb ganes de córrer sempre que es pot. Treballarem per què això sigui la tònica habitual.

Felicitats per la feina feta i per la victòria.