Crònica Pre-infantil masculí: CB Farners 68– Bàsquet Vilafant 59

Han jugat: Pol ,Ian, Axel, Dídac, Eric, Rubén, Bernat, Manel, Biel, Aaron, Galdric i Xavier.

Parcials: 19-12, 17-13, 8-18, 24-16.

Aquest dissabte amb el preinfantil masculí ens hem desplaçat a una de les pistes més difícils de la competició, la del CB Farners. Aquest és un rival més fort físicament que nosaltres i que lluita totes les pilotes fet que tinguin més d'una ocasió per crear perill. És per aquest motiu que necessitàvem, més que mai, lluitar totes les pilotes dividides, tancar el rebot i corre per tal d'aconseguir cistelles fàcils. Des de les grades i la banqueta es sentia constantment el nom de rebot, tanquem rebot, tanquem rebot!!! Tot i veure que els jugadors s'hi esforçaven, els hi faltava aquell mig segon que fa agafar una pilota o no, i si no estàs atent, la pilota ja ha volat.

Pel que fa al nostre joc col·lectiu, cada cop ho fem millor. Quan estem ordenats, aixequem el cap i llencem la pilota ràpid som tot un perill. Quan ens desorganitzem, abusem del bot i juguem a la loteria amb les passades, som un equip molt descompost.

En general els entrenadors estem contents de l'esforç i el joc demostrat al partit. Hem de dir que el partit va ser competit, llàstima que al final les males decisions i la poca fé en nosaltres mateixos ens fa perdre l'oportunitat de guanyar el partit. Ho seguirem millorant i seguirem aprenent d'aquestes cosetes.

Tirs lliures: 9 de 24.

De moment el millor percentatge és el del partit del Roses amb un (16/34 - 47%), aviam si el podem superar.






Comentaris