Crònica Premini: CB Lloret de Mar 55 – B. Vilafant mixt 05

Han jugat: Paula, Genís, Bruna, Agnès, Alba, Arnau, Leire i Ona.

Cap de setmana amb baixes i complicacions per reorganitzar els tres equips del premini. Ho hem aconseguit. Pensàvem que ens trobaríem un equip de nivell C i la realitat no va ser així. Un equip completament masculí, més grans i que ens treien 3 caps com a mínim. Com ho fem? Doncs només podem fer-ho essent més intel·ligents i aprofitant els seus punts dèbils així com potenciant les nostres virtuts.
 
Si són més alts, nosaltres hem de ser més ràpids. Si són més grossos, per rebre la pilota hem de lluitar amb dents i ungles per col·locar-nos per davant del defensor. Si essent més alts i grossos saben jugar a bàsquet, hem de buscar alternatives lògiques com passar la pilota picada.

Aquests partits ens haurien de servir per conèixer-nos, per entendre el perquè de les coses i la causa que ens condueix a fer un tir i no una entrada, a passar la pilota i no botar, a aixecar els braços i no posar les mans en defensa...
 
Hi ha dues coses vitals, la concentració i l’escolta activa. Si no esteu atents i pendents del partit, esteu perduts. Si no ens escolteu i enteneu el que diem, no podreu avançar. Nosaltres us oferim totes les eines i coneixements que tenim a l’abast perquè vosaltres els agafeu, comprengueu i poseu en pràctica. No demanem resultats immediats, només faltaria.

Podríem resumir el partit com un David contra Goliat però creieu-me quan us
dic que l’equip que ha sortit guanyant som nosaltres. No pel resultat sinó pel
que hem après. Aquests partits són tant o més necessaris que les victòries  descomunals.

Descanseu i refeu-vos perquè el desgast físic de dissabte va ser increïble. Sou
uns mini cracks!!!!





Comentaris