Crònica Premini fem.: EEM Caldes Malavella 24 – 30 Bàsquet Vilafant

Partit difícil el jugat a Caldes davant un equip que ens ha apretat molt en defensa, i on el nostre atac no ha estat fluid en tot el partit, amb molts de tirs fàcils errats.

L’inici del partit hem estat toves en defensa, el que fa que en atac tampoc ataquem en intensitat fent un trist punt. Per sort, elles estant millor en defensa, no ho aprofiten. El segon quart seguim en la mateixa línia del primer. Marcador desprès de dos quarts: 3-3.

A partir del tercer, surt l’esperit defensiu agressiu que necessites per superar els equips contraris, i on no aconseguim distanciar-nos clarament pels reiterats errors en el tir soles sota cistella, on fallem entrades i tirs molt clars. Aquesta dinàmica la mantenim molt bé fins al setè quart.

El darrer quart us heu deixat anar, elles han continuat lluitant i nosaltres hem baixat els braços en defensa, el que fa que en atac tampoc funcionem. Resultat: el Caldes havia fet 14 punts en 7 quarts i en aquest tot sol en fa 10.

Per sort per nosaltres, el partit s’ha acabat, perquè si arriba a dura 2’ mes, el resultat hagués estat un altra.

Sabeu que lluitant tenim opcions, que els tirs ja entraran i si jugueu amb espais, les opcions es multipliquen. Si no ho feu, no soms ningú.

Ens venen les vacances de Nadal on aprofitarem per continuar entrenant una mica, anar a fer un torneig a Molins de Rei i, si voleu, continuar aprenent i millorant poc a poc.

Aquesta setmana ens espera una setmana intensa activitats on no hi ha partits però si altres activitats que també ens ajuden a créixer com equip.

No vull finalitzar aquesta crònica sense agrair i felicitar el que ha fet l’Angelina avui. Estant lesionada, ha vingut amb el seu pare en cotxe particular fins a Caldes per estar amb l’equip i animar-vos. Aquesta acció és un exemple a seguir del que significa formar part un equip tant quan es pot jugar com quan no es pot. ETS MOLT GRAN.

A gaudir de la setmana tant al bàsquet com a les activitats de les escoles, que el Tió us cagui molts somriures, i que no perdeu mai les ganes de seguir jugant a aquest meravellós esport (t’ho copio Àlvaro!).