El Premini masculí al Torneig de Vic

El passat 6 de desembre el premini masculí ens anem a Vic jugar un torneig. Una gran prova per a nosaltres ja que juguem 4 partits en un dia: dos de matí i dos de tarda. Us faig un petit resum de cada partit:

Jugadors: Aniol, Àlex, Roger, Oriol Serrano, Marc, Martí, Jan i Oriol Santancana.

9:00
Bàsquet Vilafant Taronja 62 – C.B. Cabrils 33
7 faltes – 0 Triples – Cap expulsat
Parcials: 6-2, 12-1, 12-4, 2-9, 4-2, 12-2,6-11 i 8-2

Partit amb un equip d'inferior nivell a nosaltres però sortim amb moltes ganes i ens trobem un equip lluitador. Així que fem un esforç entre tots i veiem un partit amb velocitat i esforç. Ens emportem moltes bones impresions d´aquest primer partit. 


11:00
Bàsquet Vilafant Taronja 25 – C.B. La Garriga 41
9 faltes – 4 Triples – 1/4 Tirs lliures - Cap expulsat
Parcials: 3-2, 2-2, 6-9, 6-4, 2-8, 4-10, 0-4 i 2-6

Segon partit i amb un equip de nivell similar al nostre. Molt bones sensacions en el primers quarts períodes que no fan justícia al resultat. (17- 17), però a partir del cinquè període sembla que les piles s'esgoten: deixem de defensar al nostre jugador i el nostre ritme és lent. El nostre rival no perdona, defensa molt millor i la seva velocitat és increïble. Fins el punt que moltes de les seves situacion d´atac són 3 jugadors sense cap oposició. 

La veritat que després d´aquest partit he pensat que nosaltres estavem esgotats i que jugar dos partits era massa per nosaltres.


Arriba el moment de dinar i tots arribem al bar del pavelló famèlics i sense parlar gaire devorem un plat de macarrons, botifarra de Vic amb patates i un gelat per acabar. Us vau portar molt bé a l´hora del dinar i després vam tenir temps de poder divertir-nos abans del següent partit.



C.B. Argentona 64  Bàsquet Vilafant Taronja 14
5 faltes – 0 Triples – 2/8 Tirs lliures - Cap expulsat
Parcials: 15-2, 10-1, 6,3, 8-2, 8-2, 9-4, 0-0 i 14-0

Tercer partit amb el líder del grup, sabem que el seu nivell és superior, juguem com sempre ho fem però no ens dona resultat. El rival és molt més ràpid que nosaltres, les seves finalitzacions acaben sempre en cistella i la veritat ho vam intentar fins el final que això és lo que més important. En el 7è perìode hem pogut acabar 0-0. Em va saber molt greu per vosaltres ja que quan es va acabar vaig percebre la vostra sensació d´impotència afegida a la meva. Però crec que només el fet de sortir, lluitar tal i com ho vam fer i no baixar els braços fins l'últim segon del partit em fa sentir-me orgullòs de vosaltres. Era el tercer partit del dia i ningú es va queixar i vau donar-ho tot!


Bàsquet Vilafant Taronja 29 – C.B. Roses 28
11 faltes – 0 Triples – 1/3 Tirs lliures - Cap expulsat
Parcials: 0-4, 9-2, 2-4, 4-5, 0-0, 4-2 4-7 i 6-4

Ultim partit del dia amb un equip del mateix nivell que nosaltres. Sortim moooolt adormits, el primer període em fa pensar que ja no podem més. Potser han estat masses partits i ja no podíem més físicament. Però comença el segon període, despertem i hem fet ús de les poques energies que teníem i hem començat a jugar amb agresivitat i al ritme de sempre. Al final del partit molt content amb tots, ja que després de tot el dia de partits aquest últim ha estat el més emocionant i fins el final ha estat molt igualat. Jo he acabat sense veu, amb el cor a la mà i ens ho hem passat molt bé!


El resum de tot el dia: tot començava del revés ja que inicialment anavem al torneig 10 jugadors i finalment només han jugat 8. Això em preocupava pel desgast dels jugadors, però la veritat és que estic molt content de la jornada ja que ens ho hem passat molt bé, hem passat moltes estones junts, hem fet equip i sobretot hem gaudit del vostre joc!

Gràcies a mares i pares per l´esforç d´aixecar-se tan aviat i per animar en tot moment a l´equip i sempre animant i amb un somriure a la boca. Es tractava d´un gran repte jugar 4 partits en un dia, sense descans entre cada període i mitja part només 1 min de descans, jugar tot el torneig amb el mínim de jugadors i a més jugadors amb mal de panxa.

Jo he gaudit igual que ells del dia i si us dic la veritat TORNARIA A REPETIR! Dilluns seguim tots junts gaudint d´aquest meravellós esport! Dissabte tenim partit i sortirem a donar-ho tot!



Comentaris