Crònica Cadet fem.: Bàsquet Vilafant 64 – 57 SG Bisbal Bàsquet Negre

Afrontem el partit sabent que seria igualat fins al final, ho sabem per la classificació i pel partit de pretemporada que va disputar.

Sortim decidides a portar el ritme del partit i mantenir-nos fortes en defensa per poder aprofitar les transicions ofensives. Ho aconseguim durant tot el primer període.

El segon període les bisbalenques ens tornen la moneda i nosaltres no som capaces de refer-nos. Això provoca que a la mitja part marxem amb un igualadíssim 24-24.

Durant el descans remarquem els conceptes que hem de millorar, rebot defensiu, sortida de pressió sense precipitació a les finalitzacions i més moviment global en els atacs estàtics.

Sembla que ho entenem perfecte i culminem un dels millors quarts de la temporada acabant el tercer periode +17 en el marcador.

L'últim quart intentem mantenir el ritme però les bisbalenques estan més encertades. Intentem administrar l’avantatge i ho aconseguim tot i els nervis del final del partit.

Bona victòria i a seguir sumant als entrenaments i als partits. Felicitats!