Crònica Cadet fem.: CEB Girona 55 – 51 Bàsquet Vilafant

Han jugat: Mar Cortada (6), Mar Lòpez (7), Mireia (8), Alena (2) i Estel (11) – cinc inicial – Rita (3) , Martina (11), Laia (2), Daniela (1)-

Parcials: 16-14 / 20-14 / 10-8 / 9-15
Tirs lliures: 5/21

Afrontem el partit saben que seria complicat endur-nos la victòria, ja que juguem contra un rival que és més bo del que diu la seva posició a la classificació.

Un primer quart força igualat, tot i sortir poc intenses i poc concentrades defensivament. Començem espesses i som incapaçes de poder anotar en atac estàtic, i la majoria de punts provenen de jugades a pilota aturada.

Ja en el segon període, el rival, més intens i més encertat que nosaltres, es comença a distanciar en el marcador. Concedim cistelles fàcils per falta de concentració defensiva i en atac, degut a la falta de joc col·lectiu i a la poca mobilitat abusem massa de l'1x1.

En el descans recalquem que a partir de la defensa és quan podrem començar a retallar la distància en el marcador. Que hem de pujar la intensitat i que en atac hem de posar en pràctica tot el que hem après als entrenaments.

Al tercer quart aconseguim millorar la defensa, però en atac seguim tenint els mateixos problemes, i degut això som incapaços de retallar la distància.

Afrontem l'últim període amb una diferència de deu punts per sota, sembla que donem el partit per perdut. Però conservem la bona defensa i en atac, un seguit de cistelles fa que no perdem l'esperança. I a base de fe, que no de bon joc, aconseguim posar-nos a un punt a falta de dos minuts. I a partir d'39 aquí entra en joc la loteria dels tirs lliures, que en aquest cas resulta favorable al CEB Girona, que s'acaba emportant la victòria.