Crònica Júnior fem. Inter.: Reale Bàsquet Vilafant 65 - 48 FD Cassanenc

REALE BÀSQUET VILAFANT - 65 - Ruth (-), Maria (9), Núria Feng (4), Mariona (14), Gisela (6) - cinc inicial - Íngrid (14), Núria Gascon (16), Estel (-), Mar (2), Eva Torres (-). Lesionades: Laura, Sara i Eva Solsona.

1 triple (Maria). Tirs lliures (12/26). 13 faltes personals. Cap eliminada.

FD CASSANENC - 48 - Tomas (-), Porcell (4), Barnes (25), Rey (2), Ramírez (3) - cinc inicial - Carreras (-), Saubi (11), Teixidor (-), Rubió (-), Garcia (3), Meriem (-), Velasco (-).

5 triples (3 Barnes, 1 Saubi i 1 Garcia). Tirs lliures (5/20). 20 faltes personals. Cap eliminada.

Parcials: 15-7; 20-23; 20-5; 10-13.

Acabem la primera volta contra un vell conegut al qual mai havíem guanyat però coneixem molt bé.

Sortim una mica adormides amb la sort que el Cassanenc tampoc acaba d'arrancar. El primer punt d'inflexió arriba amb 6 punts consecutius, prèvia recuperació de pilota, de la Núria Gascon que ens donen el primer coixí, i ens tranquil·litza per encarar el 2n quart i jugar 4 minuts meravellosos en atac que ens donen una diferència prou important (25-10 al 13').

Però davant tenim un equip que juga i entén molt bé el bàsquet, i en un obrir i tancar d'ulls, i també amb un encert exterior extraordinari, eixuguen la diferència fins al 29-25 al 18'. Intercanvi de cops per acabar la primera part, i marxem 35-30 al capdavant, però amb la sensació que havíem deixat escapar l'ocasió de gaudir de més avantatge.

Parlem al vestuari que cal apretar un punt darrera i continuar amb la generositat en atac. Els 10 minuts de la represa són el que desitgem els entrenadors que sigui aquest equip. Anotació de moltes jugadores i un joc col·lectiu vistós i molt dinàmic. Menció especial avui a la connexió Gascon-Íngrid que han interpretat a les mil meravelles les situacions de 2x2. Això sumat a la fiabilitat interior de Gisela i Mariona i el treball inesgotable de totes les exteriors han fet que ens n'anéssim 55-35 a 10 minuts per acabar.

També cal destacar la defensa que hem fet al 3r quart, deixant en 5 punts a un equip com el Cassà, gens fàcil. Part de l'èxit residia en parar a una de les jugadores més perilloses que tenia el rival, Ramírez, que gràcies a una feina excel·lent de la Maria en cap moment s'ha sentit còmode. En canvi, Barnes ha sigut un corcó i no hem sabut aturar el seu repertori ofensiu.

Últim quart on se'ns ha atravessat la seva defensa i hem especulat una mica, baixant el rendiment i la producció ofensiva.

Tot i això molt bon partit i acabem la primera volta amb un balanç de 5-7 que està molt bé per qui som i d'on venim. Tots tenim la sensació que encara podem donar una mica més. Anem a intentar-ho i a deixar-nos tot el que tinguem per assolir-ho. Sou un grup magnífic. Ens queden 12 partits per gaudir plegats. Els entrenadors en tenim moltes ganes, esperem que vosaltres també.

Felicitats i bon cap de setmana, fins demà!!