Crònica Mini Bàsquet Vilafant Blau 76 - 26 B.Lloret Samba Hotels

Han jugat: Roger, Laia, Àlex, Aitor, Xènia, Georgina, Leo, Estel, Paolo, Irene, Èric.

Parcials: 13-4, 12-8, 7-0, 11-4, 3-5, 13-2, 14-1, 9-2.

Aquest matí jugàvem contra el B.Lloret en un partit avançat. En dues setmanes seguides ens hem enfrontat al mateix equip i en els dos partits, tot i acabar amb resultats ben desiguals, hem jugat molt bé. 

Avui hem aconseguit dues coses que sovint ens manquen: intensitat els vuit quarts del partit en defensa i en atac i encert. Hem sortit molt concentrats i molt actius, heu estat generosos en atac buscant sempre les millors opcions i heu estat valents quan heu decidit entrar amb força. Moltes felicitats per totes les vegades que heu entrat per l'esquerra i heu sabut acabar amb aquesta mà quan el defensa us apretava, ja acabaran entrant. Heu defensat tota la pista i heu lluitat totes les pilotes que quedaven dividides. Avui hem tingut més encert que mai i això encara ens ha encoratjat més per treballar al màxim tot el partit.

Amb en Gini sempre diem que entrenar-vos és un regal, us encanta el bàsquet i ho demostreu a cada entrenament. Avui ens heu fet gaudir d'un súper partit, no tots seran tan rodons i en molts patirem, però si continueu treballant com fins ara, aprendreu molt i segur, segur, que a tots ens ho passarem igual de bé. Moltes gràcies, Èric, per la teva ajuda, i esperem que en Iago es recuperi ben aviat.







Comentaris