Crònica Premini: B.Vilafant Mixt 13 – 63 Basquet Club Maçanet

Aquest dissabte ens ha visitat el Maçanet de la Selva.

Veníem d'una aturada de Nadal on no hem entrenat gaire, i juntament amb la superioritat física de l'equip contrari, se'ns ha fet impossible, poder lluitar de tu a tu, pel partit.

Tenim un problema d'intensitat. Està clar, que som petits, i és el primer any, que disputem lliga. Aquest fet ens eximeix de no tenir ni el físic, ni la tècnica dels nostres rivals, però si que estem obligats a córrer i lluitar al màxim.

Crec que la majoria, dintre de les seves possibilitats ho ha fet. Per tant tingueu present, que estic content per l'esforç.

Alguns/es heu de donar un pas endavant, i ser més decisius per l'equip. La qual cosa no vol dir jugar-se-les totes. Vol dir, que heu de ser bons per atacar, i més bons per defensar. Hem de tenir més actitud defensiva, i si ens superen per físic, mala sort, la gènetica és així, ja ens arribarà l'hora de nosaltres ser els grans.

Per tant, necessito que continueu treballant amb més intensitat als entrenaments, perquè les recompenses vindran. No tant per guanyar partits, que sabeu que m'és igual, sinó pel bon joc i confiança en vosaltres mateixos.

Fins dilluns i a continuar, amb treball, treball i treball.






Comentaris