Crònica Premini fem.: Bàsquet Vilafant 67 – 17 CB Bescanó

Aquest dissabte ens visitava el Bescanó, tercer classificat a la lliga, el qual havia patit derrotes contra els equips d'adalt, però donant la cara en tot moment. Per tant es presentava un partit, a priori, molt difícil, per diversos motius:

En primer lloc, perquè els entrenaments durant la setmana, no havien tingut el ritme i intensitat, amb el qual hauríeu de treballar.

En segon lloc, perquè teníem diverses baixes de jugadores, la Núria i l'Ariadna, algunes de vosaltres havíeu fallat a algun entrenament per febre i mal de panxa i la Joana venia de passar mala nit.

Tot indicava que, malgrat jugar-nos una posició preferent amb un rival directe, podria ser un desastre.

En fi, abans de començar el partit, veig que les malaltes esteu disposades a lluitar.

Deixem clares dues coses. Una, intensitat en defensa (mans actives cap a la pilota), per mirar de córrer al contraatac. I segon córrer al contraatac totes.

Deixeu-me que us digui una cosa. El torneig de Molins, us ha anat de cine! Per això des del club insistim en jugar-los, perquè és on veieu el nivell d'altres equips, i el perquè de treballar, sempre als entrenaments.

Noies, és de llarg, el millor partit que us he vist jugar mai!!!!!. BRAVO, BRAVO i BRAVO.

Quin goig veureus lluitar d'aquella manera. Heu sortit tant enxufades, que l'equip rival s'ha vist superat des del minut 1.

Totes heu fet un partidàs, aportant, en defensa i atac.

M'hi he deixat la veu, però ha estat un autèntic plaer.

GUAU. US VULL SEMPRE AIXÍ.





Comentaris