Crònica Sènior femení Hyundai Padró Vilafant 61 - CB Sant Hilari 48 / Mònica Ro Ungles-AECAM 52- Hyundai Padró Vilafant 69

Mònica Ro Ungles-AECAM: Piqué (2), Trull (15), Jiménez (5), Las Heras (8), Nievas (5), Alises (13), Garcia , Calm (3), Silva (1).
3 triples (Trull, Jiménez, Nievas)

Hyundai Padró Vilafant: Eva (1), Laia C. (4), Marta (10), Gio (21), Claudia , Laia S. (10), Ari (9), Carme (14).
17/30 tirs lliures 23 faltes (eliminada Laia C. 27’)
4 triples (Gio 3 i Marta )

Partit fred en què, tot i tenir un bon inici, ens costa entrar. Comencem amb 5-15 al minut 8 i acabarem el parcial 14-17. Això serà una mostra de la història del partit; una sèrie d’estrabades d’un i l’altre equip del que sortirem guanyadores gràcies a tenir la Gio en modo Supersaiyajin.

El segon periode comença amb un altre parcial per l’equip local que els posarà per davant 22-19; una cistella nostra per apropar-nos a 1 i 10 punts seguits de la Gio amb 2 triples inclosos ens tornen a posar davant 24-32. Aquesta diferència ja ens dona tranquilitat pel que queda de partit. Anirem a la mitja part amb un 28-36, poca cosa però cada vegada ens movem més còmodes quan anem per davant en el marcador encara que la diferència no sigui molt gran.

Al tercer periode un altre parcial favorable de 3-9 ens dona tota la tranquil·litat, mantenim diferències i fins i tot les ampliem amb un altre parcial final de 0-6: 37-54 i ja som a l’últim període.

Aquí una petita reacció d’elles els fa apropar-se a 10 a falta de 4 minuts per jugar 50-60, però el que fa tres mesos ens hagués fet tremolar les cames i donar la culpa a tot menys a nosaltres mateixes, ara ho sabem veure com una part més del joc: mantenim la concentració i som capaces d’arreglar els errors que ens porten a aquesta situació, resultat de tot aixo? Parcial de 2-9 els 4 minuts que queden per jugar i partit per nosaltres.

Hyundai Padró Vilafant 61 - CB Sant Hilari 48

Parcials: 13-10, 21-12, 15-12, 12-14

Hyundai Padró Vilafant: Eva (8), Laia C, Meri, Marta (12), Gio (1), Claudia (3), Laia S. (21), Ari (3), Carme (1), Eva S. (2), Mariona (9)
15/31 tirs lliures. 28 faltes (eliminada Laia C.34’)
6 triples (Laia S. 3, Eva 2 i Claudia)

CB Sant Hilari: Brugues (5), De Ribot (5), Massaguer (7), San Juan (3), Fogueras , Maso (15), Sala (3), Guiu, Garcia, Puigderrajols (2), Gómez (8), Roura.
16/31 tirs lliures 29 faltes (eliminades Massaguer 32’, Sala 39’ i Roura 33’)
2 triplesa (De Ribot i Gomez)

Partit que teníem pendent de la primera jornada , això fa que siguem l’unic equip del club amb competició i el fem coincidir amb la presentación del club: el resultat és una grada que fa goig, plena de bat a bat i animant a l’equip.

El partit? Una repetició dels que juguem últimament, ens sentim bé en defensa i sempre arriba el moment en què l’equip o alguna jugadora està inspirada, en aquest cas partit igualat fins el minut 18 21-19, els dos que queden parcial de 13 -3 amb un joc coral i 12 d’avantage a la mitja part (34-22).

Com he dit hem après a gestionar els avantatges i tot que al tercer període tornen a propar-se al marcador a 8 punts al 36’ (40-32) parcial de 9-0 i tranquil·litat per l'últim període (49-34).

L’últim període una altra reacció de les visitants que acompanyat amb l’error al tir lliure (vam fallar 7 en aquest periode) fa que al 38’ es posin a 8, 54-46. Però ja fa temps que no fem figa als finals i 7 punts seguits en 1 minut ens deixen el partit coll avall 61-46. En el minut que queda només faran dos tirs lliures i 61 48 al final.

P.D: Em repeteixo, deu ser cosa de l’edat, però aquest cap de setmana que han coincidit presentacio i quina del club, fa que cada any valori més el que fa la gent que "no fa bàsquet" però sense la qual seria impossible fer bàsquet. Només un comentari d'un jove amb el que parlava: fins que no s’ha ficat dins no ha estat conscient de la feinada que porta qualsevol cosa que fem. Només agrair a la gent de l’ombra la feina que fa, encara que mai es parli de vosaltres.