Crònica Sènior masc.: Hyundai Padró Vilafant 96 – 55 CB Torelló

Adrià V. (17), Albert (8), Quirze (1), Pau C.(8), Pere (27), Martí (2), Arnau (2), Adrià M.(12), Pau G.(7)

8 triples: Adrià V.(3), Adrià M. (2), Pau C.(2), Pere
Parcials: 23-22 / 16-11 / 22-14 / 35-8

Partit per agafar aire i oblidar les últimes derrotes.

Era important fer un canvi d’actitud, assumir el concepte d’equip i de sacrifici. Només us demanàvem assumir responsabilitats individuals per seguir creixent com equip.

Sembla sobre paper sembla fàcil, sobre la pista suposo que es complica una mica.

El primer quart ens va servir per veure, no es regala res. Després de uns bons 7 primers minuts, venia la baixa els vells fantasmes apareixien pel sostre del pavelló i perdem un avantatge de 10 punts.

El segon quart, tot i ells es posen per davant, som capaços de mantenir la concentració i no deixem de treballar. Amb una bona defensa, només la nostra precipitació en atac els permet algun bàsquet fàcil.

Arribem a la mitja part amb sis punts d’avantatge, deu minuts abans us asseguro que ho firmava.

Principi del tercer quart per les defenses, amb un parcial de 12 a 0 en dos minuts els deixa molt tocats i comencem a obrir camí.

Amb el marcador a favor, tot es veu d’un altre color. Amb cinc minuts de l’últim quart, la diferència ja era de 24 punts. Aquí es va acabar el partit.

Felicitar-vos per l’actitud i treball a la pista. Aquest és el camí, no sempre sortirà cara, però no podem deixar mai de competir.