Crònica Cadet fem.: Bàsquet Vilafant 24 – 56 Citylift Geieg Unigirona Vermell

Han jugat: Mar Cortada , Mar López (1), Mireia (6), Núria (6) i Estel (4) – cinc inicial –
Rita , Martina (7), Alena, Daniela.
Parcials: 0-17 / 9-13 / 10-16 / 5-10
Tirs lliures: 5/11

Rebem la visita del líder de la categoria, un equip que no ha perdut cap partit en el que va de competició, i sabíem que seria un partit molt complicat.

El primer quart ja decideix el partit. Sortim amb por i poc concentrades. A nivell defensiu, poca intensitat, els hi concedim masses facilitats. I en atac bloquejades, tenim molts problemes per superar la seva pressió, i ens costa arribar en condicions a la cistella rival. Quan hi arribem, ho fem amb por i amb poca confiança i som incapaces d'anotar cap punt en el període. Ens passen per sobre.

A partir del segon quart canviem una mica l'actitud i comencem a competir, que és el que demanàvem, però l'equip rival segueix estan a un molt alt nivell i ens és impossible poder retallar diferències. I així fins al final del partit.

Dóna la sensació que vam jugar sabent que perdríem, i amb raó podíem pensar així tenint a davant l'equip que teníem. Però el que no podem fer és no competir, jugar sense caràcter, i això és el que es veia des de la banqueta.

Una vegada us vaig dir que es juga com s'entrena, si entreneu poc intenses i poc concentrades als partits fareu el mateix. I qualsevol equip, per més bones que puguem ser nosaltres, ens pot passar per sobre si no juguem amb actitud, intensitat i concentració. Així que espero que a partir d'ara canvieu el xip a l'hora d'entrenar.

Comentaris