Crònica Cadet fem.: CB La Vall d'en Bas A 35 – 58 Bàsquet Vilafant

Afrontem un partit, a priori, fàcil. Tot i això anem a jugar amb moltes baixes (Estela, Estel, Xènia i Laia). En el seu lloc ens ve a ajudar la Núria.

Abans de començar el partit deixem clar que si no marquem el ritme des del principi donarem ales a un equip amb moltes jugadores per rotar.

El principi del partit es manté en igualtat, intercanvi de cistelles que no ens afavoreix. Marxem al primer quart amb un avantatge mínim.

Afrontem el segon quart amb la intenció tancar bé la nostra cistella i tenir més mobilitat en atac. Ho aconseguim, però no al nivell encara desitjat.

En la represa de la mitja part insistim altra vegada en aquest aspecte i demanem que pressionin amb 2x1 la sortida de la pilota. El poc encert ofensiu i les desconnexions defensives no ens permeten la desenvolupar-nos com voldríem.

Comencem l'últim quart amb un bon avantatge, però amb la sensació que el partit no està resolt. Aquesta vegada sí que aconseguim treballar els aspectes mencionats a la mitja part i trenquem el partit definitivament.

Marxem amb bones sensacions per afrontar un partit complicadíssim la setmana vinent. També amb la sensació que determinades jugadores han fet un pas endavant en els moments que tocava. Estem segurs que si treballen i escolten milloraran molt més.


Felicitats per la victòria.

Comentaris