Crònica Cadet masc.: CB Blanes A 70 – 50 Bàsquet Vilafant

Bàsquet Vilafant – 50 –  Nil (4), Albert (7), Àlex (4), Pau (7) i Abush (6) – cinc inicial – Jan (4), Isaac (12), Adrià (-), Sergi (6) . 0/3 TL, 2 Triples (Albert i Pau), 14 Faltes Personals, Cap Eliminat.
Parcials; 21-4, 14-15, 15-17, 20-14

Anem a jugar contra un rival conegut dels partidets (se’m fa difícil qualificar allò de Lloret com un torneig) de Nadal i amb el dubte de amb quina cara l’afrontarem.

La posada en escena és correcte però, per variar, sense encert i així arribem al 6’ 4-4, allà ajuntem un triple d’ells, el desencert nostre i alguna errada de difícil explicació i ja tenim l’hecatombe. Els parcials dels següents 9’ és de 19-0, ni temps morts ni finals de quart serviran de res i tot i que a partir del 15’ anotem amb certa regularitat la diferència s’eixampla fins el 35-13 al 18’. I ara veureu com de muntanya russa sou, fem un 0-6 per acabar el quart i aquest final ens serveix d’estímul per arrancar el 3r amb un 2-11 i posar-nos 37-30 al 24’.

Però tot esforç es paga i vosaltres el pagueu amb errors molt evidents que qualsevol equip d’aquest nivell no perdonarà. Errors que venen sovint del cansament i altres vegades de precipitacions, allò que algun professor ja us deu haver explicat que “no se debe confundir la velocidad con el tocino”.

La sensació és agredolça, molt bona actitud, forces minuts d’excel·lent defensa, alguns, pocs però, d’excel·lent atac per, en resum, no competir seriosament el partit, davant un rival que ni molt menys té aquesta diferència de qualitat que mostra el marcador.

Heu de madurar mentalment, estar convençuts del que feu, estar-hi concentrats, tots i sempre, sinó és difícil fer el clic que li falta aquest equip per ser realment un bon equip de bàsquet.