Crònica Cadet masc.: CB Sant Gregori 91 – 68 Bàsquet Vilafant

Bàsquet Vilafant  – 68 – Nil (2), Albert (7), Àlex (5), Isaac (19) i Sergi (2) – cinc inicial–Jan (-), Pau (7), Abush (20), Adrià (6). 3/10 TL, 1 Triple (Albert), 19 Faltes Personals, Cap Eliminat.

Parcials: 24-20, 20-14, 23-8, 24-26

Seguim essent aquella muntanya russa on les caigudes en picat sempre són més
pronunciades que les pujades de bon joc.

Inici de partit horrible tant en defensa com en encert en atac. Quan sortim 3 a jugar enlloc de 5 poc farem de bé, i si resulta que som 3 dels 9 que no estem pel partit, doncs 14-4 al 5’ i a remar que ens encanta. Llavors fins el final del quart hem trobat l’actitud i l’encert. El inici del 2n tornem a tenir problemes en alguna defensa del 1c1 però quan tornem a rotar juguem bé fins al descans.

La segona part ha estat una progressiva davallada física general (és el que té no treballar tots per igual) amb l’excepció de gaudir d’alguna exhibició individual que ajuda a maquillar el resultat però que no ens fa progressar com equip.