Crònica Preinf. masc.: CB Roses 65 – 50 Bàsquet Vilafant

Han jugat: Ian, Xavier, Galdric, Aaron, Pol, Dídac, Biel, Bernat, Àxel, Èric, Rubén i Manel.

Parcial: 16-10/ 16- 14/ 19-12/ 14-14
Tirs lliures: 7-25

Ens hem desplaçat a la pista de Roses, rival conegut. Sabíem que era un equip ràpid, que mou bé la pilota i que qualsevol jugador ens pot encarar al cèrcol. Tot i que ho recordem, la nostra defensa en l'1 contra 1 és dolenta i sense activitat, i si esperem que l'ajuda arribi en un rival que ens fa moure d'una banda a l'altra anem malament. Les poques ajudes que arriben són dolentes ja siguin a sota l'anella (senes poder tapar el tir) o ens passen pel costat (a cause de la nostra passivitat de cames). El rebot és poc lluitat i només agafem les pilotes que ens venen a les mans.

Ho vàrem recordar, necessitàvem treball individual per sumar en equip i aquest treball es va veure en molt poques ocasions.

La reflexió individual és la següent: ho he donat tot a la pista? segur que no podia fer més? Si no pugem la intensitat i no ho deixem tot a la pista farem un bàsquet de patí de col·legi.

El club ha organitzat un entrenament diferent per dimarts, esperem que l'aprofitem al màxim. Seguirem treballant per fer-ho millor. Fins dimarts.




Comentaris