Crònica Premini fem.: Bàsquet Vilafant 46 – 26 Escolàpies Figueres 10-09

Aquest dissabte hem jugat un partit importantíssim per continuar amb les aspiracions que ens havíem marcat a principis de temporada, que era quedar entre els 4 primers equips. Tal i com esteu evolucionant, l'objectiu cada cop estar més a prop.

Ens visitava Escolàpies, equip veí, i que està fent una grandíssima temporada, les quals ens havien guanyat en la primera volta.

El repte no era gens fàcil, intentar guanyar, i si era possible remuntar el bàsquet average.

Com sempre parlem al començament del partit, tenim molt clar que la clau està en la intensitat defensiva.

Noies, no em cansaré de dir-vos que, des de l'aturada nadalenca, heu fet un salt qualitatiu, gràcies en part pel canvi d'actitud i intensitat defensiva.

Ara bé, després d'afalagar-vos us diré les coses negatives.

A l'igual que el dia del Salt, heu fet un partit impecable en defensa, però tenim un problema. Si us relaxeu, permeteu cistelles fàcils del rival.

Per que us quedi més clar. Escolàpies va fer durant 6 quarts 14 punts, la qual cosa demostra la nostra gran defensa. I durant el 7è i 8è períodes van fer 12 punts. Com veieu en dos quarts ens varen fer quasi el mateix que durant tot el partit.

Conclusió, no baixeu mai el ritme en defensa, és la vostra millor arma.

Altra cosa, com que no treballem amb aquesta intensitat als entrenaments, fallem el que no està escrit a prop de cistella.

Si voleu competir de tu a tu contra els rivals que us queden, i en especial l'Adepaf, heu de continuar entrenant, més fort.

Aquelles noies, a part de defensar com vosaltres, no fallen sota cistella, per tant ja sabeu el que heu de fer, depèn de vosaltres.

Tot i això, us felicito pel partidàs que vàreu fer, un cop més.

Felicitar Escolàpies pel bon partit.




Comentaris