Crònica Premini masc.: BC Fontajau - In2in Groc 31 – 25 B.Vilafant Taronja

Jugadors: Aniol, Edu, Roger, Enzo, Oriol Serrano, Marc, Jan, Pol, i Oriol Santacana.
23 faltes - 1 Triple - 0/2 Tirs lliures - 2 Expulsats

Parcials: 2-4, 4-5, 7-4, 4-0-, 6-6, 3-4, 2-2 i 3-0.

Partit fora de casa a Fontajau i compartim bus amb el premini mixte, em dona la sensació que això ens farà jugar amb més alegria.

La realitat ha estat molt diferent i és que ha estat un partit molt negatiu, tot el contrari que el de la setmana passada on ho vau donar tot.

Juguem en una pista més llarga del normal i us demano que hem de moure la pilota amb seny. Una de les coses que no s'han aconseguit i ens hem capficat en botar molt la pilota. Massa bot!

Demano aixecar el cap per fer passades i tampoc ho hem aconseguit. Afegir que les nostres passades moltes eren defectuoses amb execucions impossibles.

Per últim, hem comès MOLTS errors sota cistella en situacions sense oposició. Això ens ha fet tenir una notació molt més baixa del normal.

La veritat és que no hem donat una imatge com un veritable equip, ens hem dedicat a queixar-nos de les decisions arbitrals en lloc de lluitar fins al final. Quelcom que no m'agrada gens, ja que el tema de l'arbitratge és una cosa amb la que no us hauríeu de capficar.

Hem de ser conscients que no hem jugat com millor sabem, més val reconèixer-ho i treballar dur aquesta setmana i arreglar aquestes desviacions.

Felicitar a l´equip del Fontajau per la merescuda victòria!

Ens veiem dilluns per continuar com sempre, millorant i gaudint d´aquest meravellós esport!

 



Comentaris