Crònica Premini masc.: B.Vilafant Taronja 59 – 22 BC Torroella

Jugadors: Aniol, Àlex, Edu, Roger, Oriol , Enzo, Marc, Jan, Pol i Martí
15 faltes – 2 Triples – 1/7 Tirs lliures – Cap expulsat

Parcials: 2-2, 8-5, 2-9, 11-2, 3-4, 16-0, 2-0 i 12-0

No hi havia excusa i després de la petició de canvi d'actitud en els entrenaments i en el partits, avui hem jugat un partit molt concentrats.

Tot i que els tres primers períodes sortim a jugar com no volem: desconcentrats, sense defensar al meu jugador, bot excessiu de la pilota, molta jugada individual i masses excuses externes al nostre joc.

Després de la xerrada al finalitzar el tercer període sembla que ens reactivem i donem una imatge totalment diferent a la de fins ara. La veritat que fins i tot a mi m´ha sorprès, ja que no hi havia color a allò que fins ara s'havia vist. Hem jugats oberts, defensa activa, hem aixecat el cap, però sobretot i el més important és que TOT L'EQUIP tenia ganes de gaudir i de donar-ho tot.

Us he de felicitar ja que uns dels aspectes que més m´ha agradat és l'actitud agressiva en la defensa. Veure com tot l'equip es posava les piles per defensar des de que l'equip contrari treia la pilota de la línia de fons i no deixar en cap moment el meu jugador sol. M'ha fet sentir orgullós de vosaltres i de la vostra feina.

Afegir que comencem a treballar el concepte de jugar oberts d'una forma molt més encertada, fins i tot es va veure alguns atacs amb passada i tallada que em va deixar meravellat, no us preocupeu que seguirem treballant en els entrenaments.

Si a més també aixequem el cap, movem la pilota més ràpidament sense abusar del bot i busquem la cistella el més a prop possible, no es pot demanar res més que es posi en pràctica des de que es surt a la pista.

Me n'alegro molt per vosaltres, per com de bé ens ho hem passat i el que haurà vibrat la nostra afició que també s'ho mereix i molt!!!

Felicitar a l'equip rival del Torroella pel partit jugat

També agrair l'ajuda d'en Martí del premini mixt.

Ens veiem dilluns per continuar millorant tots junts, no ens oblidarem de gaudir d´aquest meravellós esport!


Comentaris