Crònica Premini masc.: B.Vilafant Taronja 88 – 38 Unió Maristes

Jugadors: Aniol, Edu, Roger, Oriol Serrano, Enzo, Marc, Jan, Pol i Oriol Santacana
26 faltes – 6 Triple – 3/8 Tirs lliures – 1 expulsat
Parcials: 11-4, 6-3, 9-6, 13-10, 14-6, 16-7, 12-2 i 16-0

Avui us he demanat un canvi d'actitud respecte l´últim partit i a més us he demanat que aquest matx d'avui anava dedicat a l'afició (mares/pares/família/amics) que són els nostres seguidors incondicionals i sempre els tenim allà tant si plou com si fa sol.

El més important, l'actitud, l'hem posada i el que més important i m'alegra molt és que hem estat capaços de sortir des del primer període amb intensitat tot l'equip (no només un jugador). També he de dir que seguim fallant moltes cistelles fàcils i que a nivell defensiu a vegades ens despistem i deixem el nostre jugador lliure.

Finalment avui hem jugat una mica més oberts. Ens alguns moments hem patit de poc generosos però hem estat capaços d´arreglar-ho i hem compartit més la pilota.

Per acabar només vull fer una especial felicitació als quatre "petits d´edat" de l'equip: Marc, Roger, Oriol Santacana i Aniol. Avui m'han fet sentir-me orgullós del seu progrés i de la bona sintonia amb tot l´equip. També felicitar a la resta per fer tan bon grup!

Felicitar a l´equip rival pel seu partit jugat

La setmana vinent no tenim partit però no ens hem de relaxar que en dues setmanes tenim dos partits a casa: un dissabte i un diumenge. Aprofitem aquesta setmana per aprendre i continuar gaudint d´aquest meravellós esport junts!

Fins dilluns!!!!

Comentaris