Crònica Sènior fem.: Hyundai Padró Vilafant 66 – 58 Ceset

Hyundai Padró Vilafant: Eva (3), Laia C. (3), Meri , Mar (2), Gio (14) , Clàudia , Laia S. (19), Ari (2), Carme (10), Mariona (8), Gascón (6).
7 triples (Gio 4, Eva , Laia C. i Laia S.)

Ceset: Brugues (2), Riudavets (12), Planas Rotger (20), Raposo (7), Diao (3), Rotger (4), Sala (7), Roura (5)
18 faltes 13/22 tirs lliures
5 triples (Rotger 4 i Raposo)

Ens tornem a trobar amb la victòria després de molt de temps, després de la repassada de Tordera, després de la derrota contra el Vilablareix molt més engrossida que el joc exhibit, però si no anotem és molt complicat competir, si no entrenem és molt complicat anotar, i si no estem mai totes és molt difícil entrenar...

Partit que comencem bé després de molt de temps sense fer-ho. Això ens dona una tranquil·litat que fa molt de temps que no gaudim en un partit i una avantatge que també fa molt de temps que no tenim; això ens fa capaces d'aguantar les embranzides del rival.

A principi del segon quart 18-9 parcial de 2-15 en contra i elles es posaran per davant; reacció nostra amb un 11-0 i amb tres punts d'elles per acabar ens deixa 3 d'avantatge a la mitja part(31-27).

La segona part intercanvi de cistelles continu, que amb moments de més o menys encert per part dels dos equips farà que l'avantatge vagi oscil·lant entre 3 i 10 punts com a màxim al principi de l'últim quart (52-42). A partir d'aquí elles aniran retallant fins a posar-se a 1 punt a falta de 2 minuts. Aquí un altre cop tornem a ser aquell equip que dona la cara en defensa i gràcies a ser capaces de deixar-les sense anotar el que queda de partit i a 7 punts nostres ens en duem la victòria.

Esperem tornar a ser totes a entrenament algun dia.