Crònica Sènior masc.: Muralla Òptica C.B. Blanes 59 – 66 Hyundai Padró Viafant

Xavi (15), Martí P. (7), Albert, Quirze, Vicente (2), Pau C. (18), Pere (15), Martí D., Sergi (6),
Pau G.(3).

Parcials: 11-12 / 10-11 / 18-21 / 20-22
5 Triples .- Pau C. (3), Martí P., Pau G.
Tirs lliures .- 19/28

El nostre objectiu és avançar, fer passos endavant, no sempre ho aconseguim i aquest és un dels problemes d'aquest equip. Al davant el Blanes, un equip de la part alta. Convidava poc a avançar en el nostre objectiu. Però busquem ser competitius i com a repte era molt interessant.

Primer quart molt seriós en defensa, érem capaços de deixar el Blanes a 11 punts, al minut 6 només en portaven 3. Però nosaltres, tot i no jugar malament, perdonem molt en atac, fallant moltes cistelles fàcils.

El segon quart segueix la mateixa dinàmica, però una mala selecció de passades en atac, els permet capgirar el marcador i en el minut 4 es posen 3 punts per sobre. Aquí és on demostrem caràcter i enlloc d'enfonsar-nos som capaços de capgirar el marcador i ens tornem a emportar el parcial.

Mitja part per repassar algun concepte d'atac i assumir que ni l'Albert ni en Pau G. tornarien a jugar. Ens quedaven 8 jugadors i 20 minuts per endavant.

Ells ja comencen a funcionar en atac i els concedim prou espai perquè carreguin el braç, ens emportem tres triples. Ells augmenten la seva intensitat en defensa i fa que anem a la línia de tirs lliures, on un encert raonable ens torna a fer guanyar el parcial. Ens emportem 5 puntets d'avantatge per intentar resistir l'últim quart.

Últim quart on ells tornen a ser capaços de capgirar el marcador amb tres minuts i amb un triple es posen un punt per damunt, però dos triples nostres ens tornen a donar aire i ja no tornaríem a deixar d'anar per sobre en el marcador.

Tornem de Blanes amb una victòria, dos lesionats i algun altre tocat. Però amb la moral pels núvols.

Però el nostre objectiu és fer passos endavant i tot l'esforç no servirà de res ni el següent partit tornem a anar endarrere.

Esperem que l'Albert i en Pau G es recuperin.

Moltes felicitats per la victòria.

Comentaris