Crònica Sots 21: CB Olot 66 – 84 Bàsquet Vilafant

Han jugat: Marc, Ferran, Adrià, Arnau C, Pau, Isma, Arnau P, Guillem, Abush i Àlex.

Inici de partit molt intens contra un rival que desconeixíem aconseguint un parcial de 0-17 d'inici.

Avisem que si baixem la intensitat per molt superiors que ens veiem patiríem i, tot i que no va ser fins al tercer quart, així va ser, quant els olotins es van posar a 6 punts de nosaltres amb una pressió molt bona i encert exterior.

En atac en Burgas us deia en l'última crònica: "Hem de seguir treballant per millorar el nostre atac, sembla que no som capaços d’avançar" i hi estic plenament d'acord.

Tenim un recurs i mig i hem d'ampliar el repertori, sobretot quan el "pla A" no surt. Des d'una millor defensa i i en un últim quart tornant a dominar, vam poder endur-nos el partit.

Moltes gràcies als cadets per ajudar-nos.