Crònica Cadet femení: B.Vilafant 48 - Escola Pia Olot 62

10/31 en tirs lliures

Després d’un partit espectacular la setmana passada ens fan tocar de peus a terra.Partit molt esperat per la mandra que vam perdre a l’anada.

Els entrenadors teníem molt clar que ens esperava un partit complicat on el rival ens plantejaria una zona tot el partit.

Durant tota la setmana vam treballar diferents estratègies per atacar aquest plantejament defensiu. Durant el partit es van veure detalls interessants però, ens va acabar de culminar les finalitzacions. També sembla que quan no surten les coses en atac ens oblidem de defensar. Ens van superar moltes vegades en l'1x1 i ens van dominar el rebot en gran part del partit.

No cal fer un resum del partit, pensem que hi ha hagut moments molt interessants on gràcies a la feina en defensa ens ha permès corre i desenvolupar el joc que ens sentim còmodes, però en definitiva em jugat un mal partit i ho hem de reconèixer.

Per acabar només dir que les errades en les finalitzacions i les estratègies ofensives les hem de millorar i ho farem als entrenaments, però l’actitud defensiva ha de ser-hi sempre, a les bones i a les dolentes.

Aprenem la lliçó i a seguir treballant.

Comentaris