Crònica Cadet femení: Unió Girona Blau 36 - 64 Bàsquet Vilafant

Han jugat: Mar Cortada (7) , Mar Lòpez (22), Mireia (7), Alena (6) i Estel (8) – cinc inicial – Xènia (5), Martina (7) i Daniela (2).
Parcials: 5-13 / 7-11 / 12-21 /12-19
Tirs lliures: 10/20

Ens desplacem fins a Girona, on visitem la pista del segon classificat de la lliga. Sabem que serà un partit complicat, ja que juguem contra un bon equip i a casa ens vam endur la victòria per molt poca diferència.

El primer quart marca el partit. Sortim molt concentrades i intenses, tan en atac com en defensa. El rival té molt poques ocasions de fer bàsquet degut el nostre alt nivell defensiu. Interceptem moltes passades, robem moltes pilotes i la nostre intensitat passa per sobre seu. En atac juguem a un molt bon bàsquet i només el nostre baix encert fa que no marxem amb més marge al final del període. Els entrenadors estem d'acord en que hem vist, de llarg, el millor primer temps en el que va de lliga.

El segon quart mantenim el nostre nivell defensiu i l'equip contrari segueix tenint molts problemes alhora de fer-nos bàsquet. Hauríem pogut marxar al descans amb una diferència més àmplia, però una altra vegada el nostre desencert no ens ho permet. És l'única nota negativa de la primera meitat.

I al tercer període per fi pugem el nostre encert, i seguin amb la mateixa dinàmica defensiva, arribem a agafar un avantatge de +28. Però a les acaballes del quart, un parcial de 9-2 degut a que baixem la nostre intensitat, ens fa marxar amb un sabor agredolç, ja que havíem tornat a jugar un quart quasi perfecte.

Al quart temps, els hi demanem que no es despistin i que surtin a matar el partit de seguida, i així ho fan.

Destacar el retorn a les pistes de la Xènia després de la seva lesió, estem molt contents de que puguis tornar a jugar!

Felicitem a les noies per aquesta gran victòria! Seguim!