Crònica Cadet Masc.: Bàsquet Porqueres 65 – 67 Bàsquet Vilafant

Bàsquet Vilafant - 67 -  Nil (7), Albert (2), Àlex (10), Jan (4), Isaac (19), Abush (14), Adrià , Sergi (11). 12/26 tirs lliures 26 faltes (eliminats Albert 38’ i Nil 45’). 1 triple de l’Abush.

Parcials : 12-15, 17-17, 14-16, 17-11, 5-7

Sembla que de mica en mica comencem a entendre aquest joc, molt poc a poc, però cada vegada posem un granet de sorra i la muntanya comença a veure’s des de lluny.

Hem après a competir, encara que no siguem superiors, hem après a patir, encara que els nervis ens puguin, i sembla que hem après a guanyar partits ajustats, encara que és molt aviat encara per confirmar-lo.

Partit igualadíssim de principi a final. Al tercer Quart aconseguirem un avantatge de 8 que durarà un sospir. A l’ultim quart ells posaran molts centímetres a la pista, cosa que farà que retallin punts fins que al final del partit seran capaços d’aconseguir un 2+1, amb 60-60 fallaran el tir lliure i a les jugades següents cap dels dos serà capaç d’anotar i i anirem a la prorroga.

El període extra l’encarem una mica al límit, pocs jugadors des de l’inici,un lesionat, un eliminat i carregats de faltes. Aquí aconseguirem 4 punts avantatge al 13, cosa que farà que demanin temps mort, prioritat? Que no facin cistella, poder aconseguir una bona defensa i recuperar la bola, realitat? Serem capaços de donar un 2+1 que aquest cop si serà complert, es posaran a 1, per què estar tranquils si podem patir? Tot i així serem capaços de defensar per no rebre cap cistella més. La loteria dels tirs lliures ens sortira bé, ja que tot i fallar 6 a la pròrroga l’únic que farem ens servirà per aconseguir els 2 punts de diferència final.

El millor la capacitat de lluita de tots, el pitjor els tirs lliures i els nervis que ens continuen tenallant i ens impedeix prendre bones decisions en els moments complicats.

Felicitats per la victòria i pels que marxeu a Itàlia feu bondat que dissabte torneu a tenir partit.