Crònica Júnior Fem. Interterrit.: CB Torelló Jf 65 – 68 Reale Bàsquet Vilafant

CB TORELLÓ JF - 65- Jaumira (13), Freixa (10), Gibaja (6), Bigas (4), Ayatas (10), - cinc inicial - Morató (-), Jorquera (-), Carbonell (2), Grifol (-), Rovira (2), Roma (16).
8/13 TL. 3 Triples ( Jaumira, Roma, Freixa). 13 Faltes Personals, cap eliminada.

REALE BASQUET VILAFANT - 68 - Núria G.(17), Ruth (-), Eva S. (20), Gisela (4), Mariona (8)-cinc inicial- Ingrid (8), Sara (3), Maria (4), Eva.T (-), Núria F. (4).
8/11 TL. 8 Triples ( 5 Solsona, 1 Nuria, Gascon, Sara). 17 Faltes Personals, cap eliminada.
Baixes: Laura

Parcials: 19-15; 17-12; 12-21; 17-20.

Victòria molt merescuda i treballada de les nostres júnior a Torelló.

Sabíem que ens esperava un bon assortiment de defenses zonals durant els 40 minuts com vam veure i patir al partit d'anada.

Comencem atacant amb molt criteri i durant 5 minuts som capaces d'anotar amb certa continuïtat i generar perill amb la nostra circulació de pilota. El problema rau en que ens tornem previsibles i la majoria dels punts de les rivals provenen de pèrdues en la primera passada que provoquen entrades sense oposició que es materialitzen en cistelles fàcils.

Al 6' tenim la primera crisi i un parcial de 7 a 0 liderat per la millor jugadora del Torelló, Roma, ens obliga a demanar temps mort per calmar-nos i aturar el cop. Ho aconseguim parcialment i acabem el 1r quart 4 punts per sota al marcador.

El 2n període serà el pitjor i més dramàtic. A la nostra feblesa defensiva hi sumem un col·lapse descomunal en atac que fa que no enllacem 2 accions coherents durant els 10 minuts. Els punts de l'Íngrid i els triples de l'Eva Solsona ens mantenen dins el partit però la distància s'eixampla fins als 9 punts al descans.

Convençudes que ens podem endur la victòria sortim a jugar 20 minuts on mostrarem la nostra millor versió. Fins a 7 jugadores anoten al 3r quart en una mostra d'atac coral i solidaritat. Després de 6 minuts i un triple de la Sara precedit d'una circulació de pilota de pitet, capgirem el resultat i els dubtes canvien de costat.

D'aquí al final serà un intercanvi de cops on el nostre ventall de jugadores que produeixen és més ampli que el rival i fa que arribem més fresques a l'últim tram.

A 3 minuts per acabar l'últim triple de l'Eva Solsona (acabaria amb 5!!!), posava la cirereta al seu partidàs i ens donava l'avantatge que mantindríem fins al darrer instant, com no, patint fins l'últim segon.

Ens repetim, però per com lluiteu en les victòries i també en les derrotes, és un orgull ser els vostres entrenadors.