Crònica Júnior Fem. Interterrit.: Reale Bàsquet Vilafant 48 – 45 Joviat B

Han jugat: Íngrid (2), Sara (2), Núria Gascón (16), Ruth (1), Núria Feng (6), Mariona (8), Gisela (6), Eva T. (2) i Mar (5). Tirs lliures (11/18). 1 triple (Mar).

Parcials: 12-13; 10-5; 17-11; 9-16.

Segona victòria consecutiva i per no fallar als nostres principis, patida fins al final. Aquest cop després d'unes quantes setmanes hem tornat a veure a aquell equip guerrer i compromès en defensa. I és aquí on hem posat els fonaments de la victòria. En atac hem notat, de manera totalment lògica, la quantitat de baixes que arrosseguem i tots els contratemps. Malgrat això avui hem tret tot el que teníem i tirat endavant un partit a base de ganes, esforç i intensitat.

En atac ens ha costat trobar tirs alliberats per forçar massa els 1c1. Al 3r quart, però, s'ha jugat a molt bon nivell ofensiu liderades per una Núria Gascón i Mariona superlatives als 2 costats de la pista.

Un últim minut inexplicable ha fet que amb un parcial de 0 a 11 no respiréssim fins a la botzina final.

Destacar també els grans minuts de la Mar López que al 1r quart en atac i a l'ultim en defensa ens ha ajudat moltíssim a aconseguir una victòria més en aquesta exigent i apassionant temporada.

Moltes felicitats a totes, fins dilluns!!