Crònica Júnior Fem. Interterrit.: Reale Bàsquet Vilafant 60 – 64 CB Tona - Osona Sud

Han jugat: Íngrid (2), Núria G. (9), Núria F. (6), Xènia (4) i Gisela (2) - cinc inicial - Ruth (8), Mariona (10), Maria (19). 9 triples (4 Maria, 2 Ruth, 2 Núria F. i 1 Núria G.) Tirs lliures (12/17).

Parcials: 25-19; 16-13; 12-20; 7-12.

Partit amb dues cares contra un rival amb una defensa zonal els 40 minuts. A la primera part un encert exterior espectacular amb 7 triples, i molt bones seleccions dels atacs ens han permès marxar amb una renda de 9 punts al marcador. A destacar també l'excel·lent percentatge de tirs lliures.

En defensa, però, el rival anotava amb certa facilitat i ens generava problemes amb 4 jugadores que aglutinaven tot el joc ofensiu. Vam intentar aturar-les però només ho vam aconseguir parcialment.

A la segona part l'encert es va acabar i ens vam obsessionar amb passades i penetracions sense sentit que van provocar un col·lapse molt gran en el nostre atac. Tot i això, vam arribar al final amb totes les opcions, i llavors van aparèixer els fantasmes de la precipitació i també, cal dir-ho, el nerviosisme i la mala sort. Fins l'últim minut 12/13 tirs lliures. D'allà fins al final un 0/4 que va enterrar les nostres opcions.

Malgrat la derrota, i tenint en compte que jugàvem amb 8 jugadores (3 d'elles cadets), els entrenadors estem molt satisfets de la feina feta. Aquesta temporada d'aprenentatge ens està servint molt per encarar el que queda i ser un equip encara més competitiu l'any vinent.