Crònica Júnior masc.: B.Vedruna Palamós Vermell 69–73 Bàsquet Vilafant

Bàsquet Vilafant - 73 - Marc M (2), Eloi (34), Pau (2), Albert (6), Isaac F (6), Miquel, Enric, Pibe (14), Edgar, Marc S i Isaac Ch. (9). Arnau (absent).
12/21 tirs lliures 18 faltes.
5 triples Eloi (3), Pibe i Isaac.

Parcials: 19-16, 10-12, 18-19 i 22-26.

Partit intens des del primer minut. Juguem en una pista petita d’escola i amb un jugador de més en contra, tota l’afició Vedruna Palamós, que anima als seus jugadors, amb molta força.

Els jugadors del Vilafant sortim una mica a l’expectativa, mirant més la grada que jugant el partit. Ens carreguem de faltes de seguida als dos primers quarts, però tot i això ens mantenim en el partit, amb el marcador empatat o una cistella per sota, en tot moment.

A la mitja part, volem i creiem que el partit pot ser nostre. Defensa més forta, amb més intensitat, tranquil·litat al moment de l’atac, amb el cap posat en el partit anem avançant i empatant el marcador i fins i tot guanyant per una cistella.

Darrer quart molt intens, tant a la pista com a la grada, la banqueta del Vilafant dreta animant als seus en tot moment, el partit es decideix amb tirs lliures i un bon rebot i defensa dels darrers segons.

Molt ben treballat, nois, sempre amb el cap al joc i mantenint la intensitat contra la pressió!




Comentaris