Crònica Júnior Masc.: CB Bescanó 51 – 57 Bàsquet Vilafant

BÀSQUET VILAFANT – 57 – Eloi (23), Isaac F. (3), Enric (-), Arnau P (3) i Isaac C. (12) – cinc inicial – Marc M (5), Pau (5), Albert (2), Miquel (-), Edgar (-), Marc S. (-), Arnau A (4).
12/22 TL, 3 Triples (Eloi, Pau i Isaac F.), 18 Faltes Personals, Cap Eliminat.

Parcials; 23-16, 11-16, 7-11, 10-14

Inici de partit horrible, sense cap tensió defensiva que ha permès als gironins posar-se 14-4 al 4’. Després d’una parada obligada hem reaccionat defensivament i el defensar ha portar al córrer i l’encert dels tirs lliures (3/3) ha ajudat a igualat el partit però les rotacions l’han tornat a descompensar. -7 al final de quart, amb l’objectiu de trobar més intensitat al darrera per ser més perillosos en atac.

L’aparició d’en Marc Sànchez ens ha donat el punt extra en defensa que ens faltava i el 14’ ja érem al davant en el marcador però en les rotacions no aconseguíem mantenir-ho i al 18’ tornem al -7, però un triple d’en Pau i 2 TL de l’Albert ens deixem al descans amb -2.

Proposem pujar la defensa després del descans i els col·lapsem. Només anotaran una cistella en tot el quart però malauradament la nostra anotació també és mol pobre i acabem el quart +2.

El darrer quart és igualat, primer pels TL (3/4 ells i 3/10 nosaltres) i per 2 triples del seu millor jugador, tot en els primers 6’, que permeten la igualtat al marcador (50-50), però quan ens juguem el partit no fallarem ni contraatacs ni tirs a sota cistella ni tirs lliures i el més important, ajustarem el rebot defensiu no donant segones opcions als locals. Felicitats per l’esforç de tots i per la victòria.